Christianne s fotoweb
Image default
Bloemen

Mooie gladiolen bestellen vanuit huis

Wie houdt er nu niet van een mooie tuin vol met kleurrijke bloemen? De bloemen zorgen voor een gezellige uitstraling in je tuin. Vind je het leuk om zelf bloemen te planten en bezig te zijn met tuinieren? Koop dan bloembollen bij Bulbs4you! Hier kun je diverse bloembollen eenvoudig online bestellen. Je hoeft er dus niet voor naar het tuincentrum, maar kunt gewoon vanaf de bank jouw favoriete bloembollen bestellen. Daarnaast geven ze ook tips en adviezen over hoe en wanneer je de bollen het best kunt planten. Ze bieden verschillende zomer- en lentebloeiers aan. Wil je bijvoorbeeld gladiolen bestellen of hou je meer van hyacinten of anemonen? Je vindt het allemaal in deze webshop!

Wanneer start je met het planten van gladiolen?

Bij Bulbs4you helpen ze je graag met het vinden van de juiste bloembollen voor de goede periode. Wist je bijvoorbeeld dat gladiolen zomerbloeiers zijn en je ze het best in april of mei kunt planten? Echter raden ze wel aan om de gladiolen al vóór het voorjaar te bestellen, wanneer er geen kans is op nachtvorst. Daarom zijn de gladiolen al vanaf 10 februari verkrijgbaar bij deze specialist. Je kunt ervoor kiezen om de bollen in de vrije natuur te planten, maar het is ook mogelijk om dit in potten te doen. Wanneer je ze in potten plant, kun je hier het best begin april mee starten. Zet de pot vervolgens op een relatief warme plek, zodat de bloembollen goed kunnen groeien. Wanneer je ze in de tuin wilt planten, kun je hier het best eind april of begin mei mee beginnen.

Neem bij vragen contact op

Naast gladiolen en andere bloembollen kun je bij Bulbs4you nog veel meer bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke cadeaupakketten en mooie accessoires? Zo heb je in een keer een origineel cadeau voor jouw vriendin, collega of familielid. Bestel jouw favoriete artikelen in de webshop of neem bij vragen contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer.

https://www.bulbs4you.nl/nl/