Christianne s fotoweb
Image default
Kinderen

De best doordachte kinderopvang in Almere

Als ouders proberen we allemaal zo veel mogelijk beschikbaar te zijn voor onze kinderen. Dat is belangrijk, maar het is wel vervelend als het tot onnodig veel stress leidt. Daarnaast is het ook belangrijk dat ouders ruimte maken voor hun eigen leven. Door uw kind bij een professionele kinderopvang in Almere onder te brengen, zorgt u ervoor dat ze kunnen leren en ontwikkelen in een veilige omgeving met leeftijdsgenootjes en positieve indrukken. Het is een omgeving waar uw kind kan rusten als dat nodig is, maar waar ook veel leuke activiteiten te doen zijn.

De opbouw van een goed doordachte kinderopvang

Bij Second Home all-in kinderopvang in Almere is over alle details nagedacht. Dit bedrijf werkt op zeven verschillende locaties die verspreid over de stad liggen. Daardoor hoeven kinderen nooit ver te reizen om bij de opvang aan te komen. Als het gaat om naschoolse opvang, dan kunnen ze meestal te voet worden opgehaald door onze kinderverzorgers. Wanneer blijkt dat de afstand toch een beetje te groot is, dan worden speciale busjes ingezet om kinderen thuis of op school op te halen. Naast het vervoer is ook het eten en het gebruik van materialen bij de prijs van de opvang inbegrepen.

Opgeleid personeel

Het is belangrijk dat u de leidsters die direct contact hebben met uw kind kunt vertrouwen. Daarom hebben alle werknemers van Second Home Kinderopvang een erkend diploma. Alle leidsters hebben ook een kinder EHBO cursus afgerond en een verklaring van goed gedrag (VOG). Daarnaast wordt het personeel gestimuleerd met extra opleidingen die het leven in de kinderopvang in Almere nog interessanter maken.

Stimulerende activiteiten

Kinderen horen zich thuis te voelen op de opvang. Daarom zijn er plekken beschikbaar waar ze kunnen slapen of uitrusten, een verhaaltje luisteren of niets doen. Daarnaast zijn er ook altijd mogelijkheden voor sport en spel. Naast een knutselhoek, een voetbaltafel en interactieve spelletjes, kunnen de kinderen ook deelnemen aan sport- en theaterlessen.

https://secondhomekinderopvang.nl/