Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Offerte voor een dakkapel op maat

Wilt u binnenkort een dakkapel plaatsen en overweegt u een maatwerk dakkapel? Goed nieuws! Deze dakkapel leent zich er namelijk goed voor om geheel naar wens te laten bouwen. Met een maatwerk dakkapel kunt u bovendien alle kanten op.  

Voor een maatwerk dakkapel heeft u de keuze uit: prefab of traditioneel gebouwd. Kiest u voor prefab? Dan bent u al snel 10% voordeliger uit. Bovendien wordt de dakkapel binnen een dag wind- en waterdicht op uw woning geplaatst. Houd er echter wel rekening mee dat de afwerking bij een prefab model vaak minder subtiel is dan bij een traditionele bouw. Wanneer u kiest voor maatwerk doet dit dus mogelijk afbreuk aan de uitstraling. Het nadeel van een traditionele bouw is echter dat uw dak enkele dagen open ligt en dat de dakkapel niet onder ideale omstandigheden zoals in een werkplaats gebouwd wordt. Gaat het onverhoopt regenen? Dan is er een realistische kans op waterschade aan zowel de dakkapel constructie als uw interieur. Kortom, ook wanneer de dakkapel op maat gemaakt wordt is er genoeg om over na te denken.

Hoe kunt u eenvoudig een dakkapel offerte aanvragen en bij welk bedrijf doet u dat?

Bij het plaatsen van een dakkapel krijgt u met veel vraagstukken te maken die niet alleen betrekking hebben op de dakkapel zelf, maar ook op het bedrijf die de dakkapel gaat bouwen en plaatsen. Weet u bijvoorbeeld al welk bedrijf uw dakkapel gaat plaatsen? Waarschijnlijk niet. Daarom is het verstandig om uw allereerst te oriënteren op de aanbieders.

U kunt natuurlijk kiezen voor de bekende dakkapel bedrijven zoals de Ruiter, de Klok of Hollandia dakkapellen, maar wist u dat lokale timmermannen vaak zeer goed werk afleveren en bovendien voor een zeer schappelijke prijs een dakkapel plaatsen? Het is daarom verstandig om bij meerdere bedrijven een dakkapel offerte aan te vragen en naar de mogelijkheden te informeren. U ziet dan al snel dat de verschillen in prijs en service aanzienlijk zijn.

Bij meerdere dakkapel specialisten een offerte aanvragen lijkt een tijdrovende klus. Dit is echter niet het geval wanneer u gebruik maakt van de gratis diensten op Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Daar plaatst u namelijk gratis een klus waarna zowel lokale vakmensen als de grotere dakkapel bedrijven reageren met een vrijblijvend aanbod. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken op basis van prijs, inhoud van de aanvraag en klantrecensies.