Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Sfeervol buiten zitten met een schaduwdoek op maat

Als jij op zoek bent naar zonwering voor buiten, dan ben je niet de enige. Zomers worden warmer en het aantal zonne-uren neemt toe en dat betekent dat je toch regelmatig bescherming nodig hebt. Bestel een schaduwdoek op maat bij Schaduwdoeken.nl en je houdt 90% tot 95% van de uv-stralen van de zon tegen. Kies voor een harmonicadoek en je bepaalt zelf wanneer je wel en wanneer je niet in de zon wilt zitten. De mogelijkheden bij deze specialist zijn groot en schaduwdoeken zijn daarbij ook nog eens erg goed betaalbaar. En deze leverancier heeft je schaduwdoek op maat in de meeste gevallen binnen 12 dagen al klaar om opgehangen te worden.

Wat is een schaduwdoek?

Een schaduwdoek is een doek dat buiten wordt opgehangen tussen palen, gebouwen of bomen. Dit doek houdt de zon tegen en creëert schaduw. Als je kiest voor een schaduwdoek op maat ben je dus volledig vrij in waar je deze ophangt. De doeken van Schaduwdoeken.nl zijn waterdicht en sterk. Er is ook een Shadesail-optie en dat is een doek waar je nog wel doorheen kunt kijken. Zo creëer je een opener gevoel. Behalve een schaduwdoek op maat kun je bij deze specialist ook een harmonicadoek op maat bestellen. Een harmonicadoek is in elkaar te schuiven indien nodig. Je bepaalt dan zelf waar en wanneer je schaduw creëert en zon doorlaat.

Wat zijn je opties?

Vooral als je je schaduwdoek of harmonicadoek op maat bestelt, zijn de mogelijkheden groot. Je kiest voor een driehoek, rechthoek of vierkant, maar ongelijke zijden behoren ook tot de opties. De kleur (groen, zand, wit, zwart, antraciet, Shadesail) kies je ook zelf uit. Door voor een harmonicadoek te kiezen, geef je jezelf meer flexibiliteit. Je hangt je schaduwdoek op maat gemakkelijk zelf op en profiteert direct van een heerlijk stukje beschutting.