Christianne s fotoweb
Banen en opleidingen

Teamondersteuner

Teamondersteuner

VENLO 20 uur,
4 – 5 dagen per week
MBO, HAVO, VWO
10,68 – 16,67 per uur

Ben jij logistiek handig en spreekt het leus “zo druk als een klein baasje” je aan? sta je helemaal achter de kreet “zorgen moet je doen en niet maken! ” als teamondersteuner hierbinnen een bekende overheidsinstantie in de zorgverzekeringswet kun jij je taken niet op een hand tellen. met je vingers aan de toetsen, de adviseren aan een oor en een verwelkomende glimlach sta jij paraat! Als teamondersteuner ben je verantwoordelijk voor het doen van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de executie van sociale verzekeringswet- en beleid.

Wat ga je doen?

Je houdt een ( automatiseren ) partner bij en schakelt met de locatie in heerlen je zorgt ervoor dat processen werd doorgezet en opvolgen dit op je dicht aan bij overleg van de verzekeringsarts, verdisconteren de data en correspondeert de info naar de desbetreffende behandelaar ( s ) je verdisconteren periodieke processen en bent verantwoordelijk voor het oplezen van systemen dit krijg je van ons gebaseerd op je ervaring varieert het wedde tussen de €10, 68 en €16, 67 een dienstverband van tenminste 6 maanden je werkt gemiddeld 20 uur per week, verspreid over de week ( ochtenden ) wie ben jij?

Je bent positief ingesteld en werkt zeer nauwkeurig je hebt vaardigheden in het werken met geautomatiseerde systemen zoals windows, word en outlook je hebt globale weten van de sociale wetgeving ( wet van poortwachter is een pré ) ervaring met en weten van ( uwv ) sonar is een pré je hebt affiniteit met informatie- en besturingssystemen je bent in staat om zowel particulier als in teamverband te kunnen werken ongeacht de algemene kerncompetenties die voor elke medewerker geldt ( samenwerken, klantgerichtheid en resultaatgericht ) beschik je over de volgende competenties : kwaliteitsgerichtheid, ordenen van inherent werk, stressbestendigheid, mondelinge communication, aanpassingsvermogen

Jouw werkomgeving hierbinnen deze locatie van een weten speler in de sociale verzekeringswet heerst een informele sfeer. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd om recepten uit te wisselen en over de nieuwe badkamer te keuvelen.

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zelfstandig.html