Christianne s fotoweb
Banen en opleidingen

CUSTOMER SERVICE

Jouw verantwoordelijkheden

Voor een goede klant is Hays Antwerpen (Hays Antwerpen) momenteel een bekende en innovatieve deelnemer in haar nichemarkt, en is ze dringend op zoek naar een commerciële en accurate klantendienstmedewerker. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de orderverwerking en opvolging van A tot Z. Om uw klanten elke dag goed van dienst te kunnen zijn, moet u dagelijks contact opnemen met andere interne afdelingen. Anderzijds onderhoud je nauw contact met externe technische verkoopcollega’s die klanten bezoeken. Tot slot ben je natuurlijk bereid flexibel te zijn en je teamcollega’s te ondersteunen waar nodig.

Jouw profiel

Hays Antwerp (Hays Antwerp) is op zoek naar kandidaten met gelijkaardige initiële werkervaring. Daarnaast ben je zakelijk en communicatief sterk en durf je het initiatief te nemen om op te treden tegen klanten. Naast Nederlands heb je ook een goede kennis van het Frans. Je weet hoe je klanten verder kunt helpen en bijstaan. U kunt nauwkeurig werken en u kunt gemakkelijk van de ene taak naar de andere springen en constant een goed overzicht houden van taken die u moet doen. Ten slotte ben je goed in het stellen van prioriteiten en wil je als teamspeler het bedrijf naar een hoger niveau tillen qua dienstverlening.

Ons aanbod

Onze klanten bieden u verschillende functies in een bedrijf met een platte structuur en directe communicatie, en nemen de nodige verantwoordelijkheden op zich. Je komt terecht in een prettige omgeving waar de mensen je helpen je talenten optimaal te benutten.

https://www.vindazo.be/vacatures/service-medewerker.html