Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Prachtige Belgisch hardsteen vloer, tafelblad en vijverrand

Wilt u genieten van een mooie, exclusieve Belgisch hardsteen vloer, tafelblad of vijverrand? Dan is Steenhouwerij Breti uit Bladel, nabij Eindhoven, het bedrijf waar u naar op zoek bent. Met de tegels van Belgisch hardsteen, ook wel blauwsteen of arduin genoemd, krijgen uw woning en tuin een luxueuze uitstraling. Bovendien is iedere steen uniek, waardoor de bouwelementen van u ook heel bijzonder zijn.

Ga voor een exclusief interieur en exterieur

Hardsteen ontstaat door planten- en dierenresten van miljoenen jaren geleden die naar de aardbodem zakken. Hierdoor is de kans groot dat u in uw tafelblad of vijverrand fossielen en aders ziet. Dit maakt het materiaal extra bijzonder. Een Belgisch hardsteen vloer in Eindhoven bewerken de steenhouwers graag voor u bij Steenhouwerij Breti uit Bladel. De vloer maken zij op maat, zodat deze perfect past in uw woning. Heeft u liever een unieke vijverrand in uw tuin, dan maakt de steenhouwerij dit ook met plezier voor u. De natuursteen is uitermate geschikt voor in uw huis én in uw buitenruimte. Hardsteen kan namelijk tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is deze steen heel slijtvast én tijdloos, waardoor u vele jaren geniet van de prachtige uitstraling van arduin.

Kom erachter hoe natuursteen in uw woning eruitziet

Kies voor een Belgisch hardsteen vloer, vijverrand of tafelblad en ga voor een exclusievere sfeer in uw interieur én exterieur in de buurt van Eindhoven. Neem contact op met de steenhouwerij en bespreek welke wensen u heeft. Zij geven u graag vakkundig advies en helpen met genoegen bij het uitzoeken van arduin voor uw vloer, tafelblad of vijverrand. Thuis neemt u de maten ruim op, zodat de eventuele vloer zeker de juiste grootte heeft. Laat de steenhouwers de steen zoeten en polijsten. Hierdoor komen de kleuren nog beter tot hun recht. Ga voor deze natuursteen en geniet van een fijne, warme sfeer.

Gerelateerde artikelen

De tafel van jouw dromen is een boomstamtafel op maat voor je pand in bijvoorbeeld Arnhem

Vind een watermatras dat precies bij uw wensen past

Besluit om een prachtige schutting te kopen bij deze specialist uit Helmond