Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Een sfeervol huis met designlampen

Designlampen zijn lampen die opvallen door hun vaak indrukwekkende ontwerp. Ook de kwaliteit van dit soort lampen is zeer goed. Dit betekent echter niet automatisch dat de lampen duur zijn; ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Om deze redenen zijn designlampen dan ook een leuke toevoeging aan ieder interieur. Als u designlampen wilt aanschaffen, doet u dit het best bij Versteeg Lichtstudio. Bij deze specialist vindt u diverse exemplaren waarmee u een optimale sfeer in uw woning creëert. Lees verder en ontdek meer over het creëren van sfeer met dergelijke lampen.

Het ontwerp van designlampen

Vaak vallen designlampen op door hun bijzondere vorm, maar dit is lang niet altijd zo. Er zijn een heleboel verschillende lampen verkrijgbaar, uiteenlopend van minimalistische modellen tot meer uitgesproken ontwerpen. Het ontwerp van de lamp draagt bij aan de sfeer in uw woning. Natuurlijk is het volledig aan u met wat voor ontwerp designlamp u sfeer wilt creëren. In het aanbod van Versteeg Lichtstudio vindt u in ieder geval voldoende exemplaren!

Het soort licht en het type lamp

Wat wellicht nog meer aan de sfeer bijdraagt dan het ontwerp, is het soort licht. Zo kiest u bij designlampen voor spaarlampen, ledlampen of halogeenlampen. De laatste hebben een grotere lichtsterkte in tegenstelling tot de andere soorten. Daarnaast hebben spaarlampen over het algemeen een wat warmere kleur dan ledlampen. U ziet door deze verschillen dat de lichtbron dus bepalend kan zijn voor de sfeer in uw woning. Ook het type lamp speelt daarin mee en hangt samen met het ontwerp: gaat u voor een hanglamp, vloerlamp of tafellamp? Of combineert u meerdere designlampen om uw volledige woning te verlichten? Aan u de keuze!

Ontdek ook de aanvullende mogelijkheden

Om nog meer sfeer te creëren kunt u de aanvullende mogelijkheden van designlampen bij Versteeg Lichtstudio ontdekken. Wilt u bijvoorbeeld lampen met een dimmer? Ook dat is een mogelijkheid. Breng een bezoek aan de website van de specialist en ontdek alle mogelijkheden om sfeer te creëren in uw woning!

https://www.versteeglichtstudio.nl/