Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Vision frames en hun unieke werking

Heb je behoefte aan soul practice? Als je je in onbalans voelt en behoefte hebt aan innerlijke rust en vrede, dan is Merengue de Beet hét adres in Amsterdam waar je terechtkunt. Hier word je onderwezen in de kracht van zelfreflectie en intuïtie. Op basis van wat er uit jouw persoonlijke reflectiesessies voortkomt, worden vision frames opgesteld. Deze vision frames zijn een visuele weergave van wie je bent – zowel van je ambities, als van je onderbewuste. Ook is er ruimte voor je relaties en voor hoe jij in de wereld staat.

Breng je diepste zelf naar buiten

Je krijgt bij deze specialist niet alleen les over hoe vision frames werken, maar ook hoe je een kalmerende en inspirerende omgeving kunt creëren. De theeceremonie heeft tot doel je even helemaal tot rust te laten keren en je voor het onderbewustzijn open te stellen. Je gaat in verschillende magazines op zoek naar beelden, waarmee een compositie –wordt gecreëerd. Deze mindmap mag je beschouwen als een reflectie op je innerlijk. De frames brengen je diepste zelf tot uitdrukking.

Hoe werken vision frames?

In het atelier van Merengue de Beet in Amsterdam worden op basis van heel persoonlijke wensen vision frames gecreëerd. Deze stellen je in staat doelstellingen te bereiken, of in ieder geval er meer grip op te krijgen. Iedere persoon heeft een uniek, eigen verhaal. De frames hebben tot doel jouw unieke verhaal naar de oppervlakte te brengen. De geleverde producten zijn van de hoogste kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Laat je inspireren door vision frames

Vision frames zijn onderling verbonden beelden. Deze kunnen deel uitmaken van een breder begrip: de ‘inspiring space’. De inspirerende ruimte – veelal je leefruimte – helpt je om het beste in jezelf naar boven te halen en om doelen te realiseren. Vision frames beelden in feite menselijke ‘energie’ uit: de invloed die ze hebben op hun omgeving, drijfveren en connecties met anderen.

https://merenguedebeet.nl/