Christianne s fotoweb
Fotografie

Veel gestelde vragen over een dakinspectie

Soms weet je gewoon dat er iets moet gebeuren, maar doordat je onzeker bent stel je het toch maar even een uurtje uit. Een uur wordt een dag, een dag wordt een maand en een maand wordt een jaar. Dat uitstelgedrag is helemaal niet goed, het kan zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Zeker als het gaat om het dak van jouw huis. In dit artikel van Dakbeheer Hermans willen wij jou graag van alle twijfel verlossen, door antwoord te geven op alle veel gestelde vragen over dakinspecties. Dat is dus precies wat wij gaan doen in dit artikel. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

 

De allereerste veel gestelde vraag is: wat wordt er gedaan bij een dakinspectie? Bij een dakinspectie van dakdekkersbedrijf Hermans wordt er gekeken naar heel veel dingen. Eerst bekijken we het soort dak dat jij hebt, want ieder dak verdient natuurlijk zijn eigen aanpak. Vervolgens controleren we de kwaliteit van een aantal dingen, bijvoorbeeld de dakpannen, de schoorsteen, de afvoer, de dakgoten, het houtwerk, de naden, de nokvorsten en de kantpannen. Door deze nauwkeurige inspectie kunnen wij goed in kaart brengen wat de zwakke en wat de sterke punten van jouw dak zijn. Zo kan je grote schade voorkomen. We kunnen een kleine dakreparatie uitvoeren, zodat jouw dak in goede staat blijft.

 

De tweede veel gestelde vraag, is of er nog kosten verbonden zitten aan die dakinspectie. Het antwoord is: nee! De dakinspectie van Dakbeheer Hermans is helemaal gratis en zonder verplichtingen, wat wil je nog meer? De volgende vraag die heel vaak gesteld wordt aan ons, is wanneer een dakinspectie nou eigenlijk nodig is. Wij raden jou aan, om elk jaar je dak te laten inspecteren. Ook als je net een nieuw huis hebt gekocht, is het slim om ons naar het dak te laten kijken. Naast die jaarlijkse controles, is het verstandig om altijd gelijk contact op te nemen als je vocht- of schimmelplekken ziet.

https://www.economy.nl/