Christianne s fotoweb
Verbouwen

WAAROM MOET IK MET GRONDVERZET NOORD HOLLAND IN ZEE?

u woont in noord Holland of hebt u bedrijf in noord Holland en wens graag grond te verzetten voor de bouw, verbouwing of voor elke ander doeleind, dan is grondverzet noord Holland die beste optie voor u. Met ons ruime ervaring op het gebied van grondverzet kunnen wij u garanderen van vakkundigheid en van efficiëntie bij het verzetten van grond. Wij bezitten een ruim arsenaal aan machines die het heel handig en veilig maken om u grond te verzetten. Hoe klein of groot uw perceel is, bij grondverzet noord Holland kunnen wij het aan. 

 HOE KOM IK IN AANMERKING VOOR JULLIE DIENSTVERLENING?

U kunt vrijblijvend een telefonische afspraak maken of via onze website. Nadat u langskomt bij grondverzet noord Holland gaan wij samen na wat u wens is en hoe snel u dat wilt verwezenlijken. Vervolgens komen wij bij u langs voor een oriëntatie en bespreken dan naderhand de omvang van het project. Nadat alle factoren in acht zijn genomen zoals de oppervlakte van uw perceel, de aanwezigheid van bomen e.d dan zal er een offerte voor u worden opgemaakt en opgestuurd en na goedkeuring door u een datum afgesproken kan worden voor het starten van de werkzaamheden. 

IS GRONDVERZET DUUR?

De prijs van elk project is anders. Wij streven ernaar om u de beste prijs te geven voor het werk dat verricht moet worden. Factoren zoals bovengenoemd, de oppervlakte van uw perceel de aanwezigheid van bomen, de grondgesteldheid etc zullen allemaal een rol spelen bij het uiteindelijk bepalen van de eind prijs. De prijs is een vraagprijs waarna er verder onderhandeld kan worden. Wij garanderen weliswaar dat ons personeel zeer vakkundig , professioneel en efficiënt te werken gaat gepaard met de moderne machines in ons machinepark wat het werk zeer vlot maar ook goed laat verlopen. Daarom garanderen wij dat onze prijs de juiste weergaven is van het werk dat verzet wordt.