Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Voor duurzame gevelbekleding kunt u terecht bij deze experts

Als u op zoek bent naar prachtige gevelbekleding van hoge kwaliteit, dan heeft Platowood de oplossing voor u. Het duurzame hout van deze specialisten is geschikt voor onder andere utiliteitsbouw, recreatiewoningen en nog veel meer. De specialisten bieden gevelbekleding aan van hoge kwaliteit, waardoor u geniet van stijlvol en duurzaam hout. U maakt hierbij de keuze uit een ruim assortiment houtsoorten. Zo vindt u altijd de gevelbekleding die bij uw project past.

De gevelbekleding is niet alleen prachtig, maar ook nog eens duurzaam

Een houten gevel is prachtig, maar kan ook enorm veel tijd en geld kosten qua onderhoud. Dat hoeft gelukkig niet altijd zo te zijn. Door te kiezen voor gevelbekleding van duurzaam hout van deze specialisten zorgt u voor een onderhoudsvrije gevel. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is voldoende om dit hout in optimale vorm te houden en te zorgen voor een lange levensduur. Het hout is ook nog eens ecologisch verantwoord, doordat de CO2-uitstoot tijdens het productieproces minder is dan de CO2-opslag van het hout zelf. Dit is een unieke werkwijze. De vakbekwame werknemers voeren dit proces in eigen beheer uit.

Maak uw project helemaal naar uw smaak

Naast het feit dat het hout van deze experts ecologisch verantwoord is, is het ook nog eens mogelijk om de gevelbekleding volledig naar eigen smaak te maken. U kiest bijvoorbeeld aanvullend voor een brandvertragende behandeling. Daarnaast kiest u ook een leuk kleurtje om de gevelbekleding mooi op te fleuren.

Ontdek alle mogelijkheden

Zoals u merkt bieden deze experts een tal aan mogelijkheden om uw recreatiewoning of utiliteitsgebouw volledig naar uw smaak te maken. Als u elk jaar een schoonmaak uitvoert, is dit duurzame hout is ook nog eens onderhoudsvrij. Hierdoor bent u vrijwel geen tijd en geld kwijt aan de onderhoud van uw houten gevelbekleding. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de specialisten. Zij helpen u graag bij het uitkiezen van de gevelbekleding die bij uw project past.

https://www.platowood.nl/