5 kindveilige manieren om elektriciteit in huizen te gebruiken

appartement te huur

Voor kinderen is het altijd nodig om thuis op te letten. Zeker als het om elektriciteit gaat. Voorkomen is beter dan genezen, daarom bieden wij u de tools om veilig met elektriciteit om te gaan.

Berg de batterij op

De batterij is zeer giftig en jonge kinderen kunnen hem gemakkelijk in hun mond stoppen. Bewaar de batterij daarom op de juiste manier in de doos. Plaats hem hoog genoeg zodat kinderen er niet bij kunnen.

Zet het apparaat op een hoge plaats

Elektrische apparatuur die buiten het bereik van jonge kinderen is, is meestal gevaarlijk. Omgekeerde apparatuur kan brand of elektrische schokken bij kinderen veroorzaken. Plaats het apparaat daarom op een voldoende hoge positie. Is dat onmogelijk? Probeer het te repareren of aan de muur te bevestigen om te voorkomen dat het valt.

En deze drie technieken

Maak uw huis veilig

De kinderen voelen zich aangetrokken tot de winkel. Ze zijn zo laag dat de handen van het kind er snel bij kunnen. Gelukkig zijn er veel oplossingen en systemen om op stopcontacten aan te sluiten. Denk aan kinderveilige stopcontacten, afsluiters voor stopcontacten, losse stekkers en zelfs systemen met draaitafels.

Geen water

Tips voor kinderen en volwassenen omdat ongelukken snel gebeuren. Gebruik geen elektrische apparaten in de buurt van de douche of het bad, aangezien dit levensbedreigend kan zijn.

Pas op voor losse draden

Struikelen over losse draden is eenvoudig. Met behulp van de kabelgoot werk je die losse kabels perfect weg. Je kunt ze kopen als bureaus, of je kunt plinten kopen.

Kinderen zijn zich meestal niet bewust van de gevaren van elektrische apparaten. U kunt het beste vooraf preventieve maatregelen nemen om ongelukken met elektrische schokken te voorkomen.

huis te koop sint andries

https://be.propenda.com