Christianne s fotoweb
Image default
Woningen

Een housewarming houden

 

Als er iets leuk is, is het feit dat je verhuisd bent naar een nieuwe mooie woning. Het kan dan ook erg leuk zijn om een housewarming te gaan houden. Hier komt toch wat meer bij kijken dan dat je oorspronkelijk dacht. 

Gelukkig zijn er maar een paar dingen waar je echt aan zal moeten denken. Voor de rest kan je de housewarming vaak zijn gang wel laten gaan zonder dat er iets fout gaat. Iedereen vind het alleen maar leuk dat jij een nieuw fijn plekje hebt gevonden. 

De cadeaus van gasten

Een groot voordeel van een housewarming is dat je vaak cadeaus kan verwachten. Toch kan het ook een nadeel zijn. Soms komen mensen met producten aanzetten die je al hebt of bewust niet hebt gekocht. Het kan handig zijn om de gasten van te voren te melden wat je wel en niet zal willen hebben. 

Zo wil je misschien graag een Ornamenten bij KNUS kopen, maar je zal hem ook voor je housewarming kunnen vragen. Dan weet je zeker dat je iets krijgt wat je leuk vind en niet iets waar je helemaal niets aan hebt. Je kan uiteraard altijd op de uitnodiging zetten dat iemand niets hoeft mee te nemen, maar sommige mensen doen het toch. 

Het eten voor de gasten

Verder is er bij een housewarming vaak eten aanwezig. Het kan handig zijn om en serveertoren gusta te hebben. Dit is een vrij makkelijke toren waar je verschillende hapjes op zal kunnen leggen.

Natuurlijk hoef je dit niet per se met een serveertoren te doen. Je zal er ook voor kunnen kiezen om grote schalen te maken met hapjes. Iedereen kan dan zelf bepalen of ze iets willen of niet. Het is altijd beter om de schalen neer te zetten en er niet meer rond te gaan lopen. Zo voorkom je onnodig werk.