Christianne s fotoweb
Image default
Woningen

Verdiepen in de verschillende zorginstellingen in Groningen

Op een bepaald punt in uw leven wilt u graag meer te weten komen over zorginstellingen in bijvoorbeeld Groningen. Dit kan zo zijn wanneer u zelf de behoefte hebt om naar een zorginstelling te gaan, maar dit kan natuurlijk ook het geval zijn wanneer u op zoek bent naar een nieuw huis voor een dierbare. Bij de Leyhoeve, gevestigd in Groningen, vindt u niet alleen een huis; u vindt er een thuis. Er zijn namelijk verschillende factoren die er voor zorgen dat het wonen in deze zorginstelling zo prettig maakt. Denk bijvoorbeeld aan meer ondersteuning en entertainment dan in een reguliere zorginstelling; waar er enkel wordt gefocust op het geven van de juiste zorg. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen aandacht naar de zorg gaat, integendeel.

Het draait om genieten

In zorginstellingen in Groningen zijn er veel dingen mogelijk. Zo heeft bijna elke zorginstelling wel een wekelijkse activiteit bijvoorbeeld. Bij deze zorginstelling kunt u echter nog meer ondersteuning en activiteiten vinden. zo zijn er 74 zorgsuites waar u terecht kunt, naast de vele appartementen die beschikbaar zijn. De leeftijd ligt zo tussen de 65 jaar en de 95 jaar ongeveer, dus u kunt er een hele tijd van u leven gaan vertoeven als u die wens heeft. Er zijn namelijk verschillende horecagelegenheden, een fitness en een zwembad. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd, voor alle senioren. Dit betekent dat er aan de actieve en minder actieve senioren wordt gedacht.

Neem contact met hen op

Een aantal grote pijlers binnen deze zorginstelling, is dat gastvrijheid en hospitality voorop staan. Wanneer u interesse heeft in een van de zorginstellingen in Groningen, kan er uiteraard een rondleiding worden aangevraagd. Neem hiervoor contact met hen op. De bedoeling is dat u – of uw dierbare – er zich op zijn of haar gemak voelt. Dat is erg belangrijk. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om de faciliteiten te bekijken en het een en ander te bespreken.

https://www.leyhoeve.nl/