Christianne s fotoweb
Image default
Verbouwen

Uw calculatie uit handen geven aan een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam

Als professional in de bouw hoeft u niet verteld te worden hoe doorslaggevend een calculatie is. De calculatie vormt de basis van de eventueel door uw klant getekende offerte en de opdracht die u gaat uitvoeren. Kiewiet Bouwadvies, een bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam, kan u daarbij van dienst zijn. De ervaring leert namelijk dat veel professionals het overzicht over de vele details die bij het maken van een calculatie komen kijken verliezen. Ook kan het voorkomen dat het op de calculatieafdeling van uw bedrijf te druk is.

Geen verrassingen, wel volledig inzicht

Door de calculatie van een of meerdere van uw professionele bouwprojecten door een onafhankelijk en gespecialiseerd calculatiebureau en bouwkundig adviesbureau in Amsterdam te laten uitvoeren, houdt u aanzienlijk meer tijd over voor onder andere de werkvoorbereiding. Kiewiet Bouwadvies heeft in de loop der jaren met talrijke bedrijven en opdrachtgevers gewerkt. De professionals houden zich bezig met het complete ontwerp van een bouwproject en de bijbehorende kosten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Deskundigen met jarenlange ervaring

Het in de omgeving van Amsterdam gevestigde calculatie- en adviesbureau voor de professionele bouw bestaat uit een team van gekwalificeerde bouwkostendeskundigen met jarenlange ervaring in het berekenen van bouwkosten. Voor deze berekeningen wordt door het bedrijf gebruikgemaakt van het zogeheten BIM-modelleren. De term BIM-modelleren verwijst naar de vervaardiging van een geavanceerd bouwinformatiemodel waarin alle essentiële informatie is verwerkt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan schetsen, maar ook aan bestek- en werktekeningen. Reeds voordat het BIM-modelleren in opkomst kwam, werkte deze specialist al jaren met 3D-tekenmodellen.

Van kleinschalige tot de meest omvangrijke projecten

Overigens houdt daar de specialisatie van het bouwkundig adviesbureau niet op; u bent er namelijk ook aan het juiste adres voor onder andere Stabu-bestekken en -coderingen en NL-FSB-systematiek. Of het nu om een kleinschalig project of een opdracht van zeer ruime omvang gaat, bij deze expert kunt u altijd rekenen op volledige deskundigheid en professionals die met de modernste technieken werken.