Christianne s fotoweb
Verbouwen

Laat een pvc-vloer in visgraat leggen die aansluit bij uw stijl door deze specialist in Eindhoven

Gaat u een nieuwe pvc-vloer leggen in uw woning? Dan profiteert u van ontzettend veel voordelen. Zo gaan pvc-vloeren geluidsoverlast van andere ruimtes in uw huis tegen en zijn deze klimaatongevoelig, waardoor u altijd een heerlijk warme vloer heeft. Wanneer u dit type vloer wilt laten leggen, heeft u keuze uit verschillende patronen. Een ontzettend populair patroon voor uw pvc-vloer is visgraat, dat u vakkundig laat leggen door Vinylwood in Eindhoven.

Kies naast visgraat-, ook voor een box-, brick- of zigzagpatroon

Als u kiest voor een visgraatvloer, worden de planken in een schuin patroon gelegd. Dit geeft een sfeervolle uitstraling aan iedere ruimte in huis, bijvoorbeeld uw woonkamer. Bij deze aanbieder kiest u uit visgraatvloeren met houtlook die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, zodat deze aansluiten op iedere woonstijl. Bovendien is pvc erg geschikt voor andere ruimtes – zelfs de meest vochtige. Zo kiest u voor pvc in uw slaapkamer, keuken, maar ook de badkamer. Bovendien zijn de planken voorzien van een beschermlaag, waardoor deze ook geschikt zijn voor installatie in onder andere restaurants. Naast een visgraat pvc-vloer van deze specialist uit Eindhoven, heeft u ook de keuze uit andere patronen, zoals:

  • Box pattern
  • Brick pattern
  • ZigZag pattern

Laat elk gewenst patroon leggen

Voor welk patroon u ook kiest, u doet er goed aan om de mogelijkheden op locatie te bekijken. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe vloer aansluit bij wat u in gedachte had. Heeft u een mooi exemplaar gevonden? Dan kunnen de medewerkers uw nieuwe pvc-vloer, in visgraat of een ander patroon, deskundig leggen in uw woning of pand in Eindhoven of omgeving. Zo weet u zeker dat uw vloer goed is afgewerkt en beleeft u er langer plezier van. Na de installatie vraagt uw nieuwe vloer bovendien om weinig onderhoud. De reguliere schoonmaak is al voldoende!

https://www.vinylwood.nl/