De taxus planten van deze kwekerij komen in heel Europa terecht

Op de ruim 60 hectare aan kwekerijen wordt een groot assortiment aan bomen en planten gekweekt. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. De planten moeten uiteraard ook tijdens het transport onbeschadigd blijven, hier zorgt deze specialist wel voor. Met de eigen transportdienst levert Kwekerij Plantloon door heel Europa. Deze leveringen zijn altijd correct, zodat u snel uw voorraad weer heeft aangevuld en geen ‘nee’ hoeft te verkopen aan uw klanten. Door de hoge kwaliteitseisen blijven de verschillende groenblijvende haagplanten ook tijdens het transport mooi en raken ze niet beschadigd. Bestel snel en eenvoudig via de webshop van deze expert. 

Kies voor een van Nederlands meest populaire haagplanten uit eigen kwekerij: de taxus

Veel Nederlandse tuinen worden omheind door een taxus haag. Taxus van goede kwaliteit komt van Kwekerij Plantloon. De taxus planten van deze specialist zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van een haag, of gewoon los in de tuin als blikvanger. Deze zijn van ongekende kwaliteit, doordat ze in eigen kwekerij worden gekweekt. Zo kan het gehele proces nauwlettend in de gaten worden gehouden en kan er direct worden ingegrepen wanneer de plant extra aandacht nodig heeft. Op deze manier is de uitstekende kwaliteit gegarandeerd. Hierdoor worden de taxus planten van deze professionele kwekerij al vele jaren geëxporteerd naar tevreden klanten in alle uithoeken van Europa. 

De taxus planten uit de professionele kwekerij zijn geschikt voor diverse doeleinden

Haagplanten worden vaak gebruikt als tuinomheining. Ze bieden zo immers veel privacy en het staat ook gewoon mooi. Toch kunnen de taxus planten van Kwekerij Plantloon voor veel meer zaken worden gebruikt. Gebruik een grote haagplant als blikvanger in uw tuin, of verdeel uw tuin in verschillende vlakken met blokbeplanting van taxus. Er is veel mogelijk. Natuurlijk is een traditionele haag ook schitterend. Hiervoor kiest u uit verschillende soorten haagplanten van hoge kwaliteit. U bent dus zeker niet gebonden aan de bekende taxus plant. Zorg ervoor dat uw haag een echte blikvanger wordt en ook nog eens privacy geeft. Welke soort haagplanten kiest u?