Christianne s fotoweb
Image default
Tuin en buitenleven

Kwaliteitsvolle planten van een plantenkwekerij uit het Westland

Bent u op zoek naar een leverancier van kwaliteitsvolle planten? Maak dan kennis met plantenkwekerij Valstar uit het Westland. De kwekerij bestaat uit een team van 25 gespecialiseerde medewerkers, waarvan Jan Valstar de zaakvoerder is. U vindt zowel groenteplanten als potplanten bij deze plantenkwekerij uit het Westland. Valstar gebruikt hoogwaardige technieken om zijn klanten van kwaliteitsvolle planten te voorzien. Het bedrijf kweekt zijn klanten bovendien op een milieuvriendelijke manier.

Meer over de GSPP-gecertificeerde groenteplanten

Door de jarenlange ervaring van Plantenkwekerij Valstar uit het Westland kan het bedrijf het plantmodel ontwikkelen dat u wenst. Valstar beschikt over kweektafels. Dat is een uniek gegeven in Nederland. Via die kweektafels kan het bedrijf de plantafstand, stok, watergift en het klimaat aanpassen aan uw specifieke wensen. U kiest bovendien zelf of u geënte of niet-geënte planten wenst. Een geënte plant is een plant waarvan een gedeelte van de ene plant bevestigd is op een gedeelte van een andere plant. Daardoor is die plant beter bestand tegen ziektes. Valstar is ook GSPP-gecertificeerd. Op die manier kan de plantenkwekerij u verzekeren dat ze kwaliteitsvolle planten leveren.

Neem contact op met de gespecialiseerde plantenkwekerij

Bent u benieuwd naar alle producten van Plantenkwekerij Valstar uit het Westland? Of wilt u meer weten over de groenteplanten van het bedrijf? Surf dan naar de website van de kwekerij. U vindt er meer informatie terug over de verschillende planten die ze kweken en u kunt contact opnemen met het team via de contactgegevens of het contactformulier. De werknemers nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder. De plantenkwekerij heeft ook een eigen merk: Bellisima. Het is een hoezenlijn voor potchrysanten, begonia’s en celosia’s. De hoezen geven de potplanten een exclusieve uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zeker de moeite waard dus om eens in het detail te bekijken!

Gerelateerde artikelen

Tuinplanten, welke is het leukst?

Dé dealer voor accu tuingereedschap van STIHL

Schakel dé specialist in voor tuinaanleg in regio Den Bosch