Geniet jarenlang van een prachtige boomstamtafel

U creëert een warme en unieke sfeer in uw interieur met een mooie boomstamtafel. Bij IQonya kunt u deze houten tafel volledig op maat laten maken. Ideaal als u speciale wensen heeft en u uw woning wilt voorzien van een echte eyecatcher. Uw boomstamtafel wordt ambachtelijk vervaardigd met duurzaam verkregen houtsoorten. Zo kiest u voor olijfhout, jeneverbeshout, maar ook cederhout behoort tot de mogelijkheden. Het blad wordt afgewerkt met Tungolie of Sklytlak, waardoor het tafelblad goed beschermd is tegen vuil en vocht. Bovendien is het uitstekend te onderhouden, waardoor de tafel lang mooi blijft. Op die manier geniet u jarenlang van uw boomstamtafel op maat.

Maak een afspraak en geef uw wensen voor een boomstamtafel door

Wat zijn uw wensen voor een prachtige boomstamtafel? U kiest uit verschillende soorten hout, waaronder olijfhout, jeneverbeshout en cederhout. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Alle houtsoorten waarmee dit bedrijf werkt zijn duurzaam verkregen. De experts van IQonya luisteren graag naar uw wensen en maken voor u een boomstamtafel op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een salontafel of eettafel? En kiest u voor een licht of donker tafelblad? Er is van alles mogelijk bij deze specialist. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken in de showroom in Rotterdam. Dan weet u zeker dat er een prachtige boomstamtafel gaat laten maken dat ambachtelijk voor u wordt vervaardigd.

Boomstamtafel, banken of krukken: koop hier exclusieve houtproducten

Geef uw interieur een boos met prachtige meubels van hout. IQonya biedt u allerlei exclusieve houtproducten. Als enige en eerste biedt deze specialist meubels van jeneverbes, eucalyptus, ceder en olijfhout aan. U kiest uit een ruim assortiment boomstamtafels, salontafels, industriële tafels, eettafels, krukken en bankjes. Als u uw woning wilt voorzien van een uniek meubelstuk, zit u met een boomstamtafel goed. Het is mogelijk om deze volledig op maat te laten maken en doordat ze ambachtelijk worden vervaardigd, heeft u altijd een meubelstuk in uw woning dat niemand heeft. Heeft u voorkeur voor een bepaald onderstel of lak? Dat is bij IQonya zeker geen probleem!