Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Houtskeletbouw is de optimale methode om een aanbouw te realiseren

Als je kiest voor EB-bouw in Deurne, dan kies je voor een kwalitatief hoogstaande én duurzame oplossing om je aanbouw te realiseren: houtskeletbouw. Dit is de meest optimale methode om een aanbouw te realiseren. Ze maken hierbij gebruik van een houten constructie, die eenvoudig is aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Als je deze methode vergelijkt met traditionele methodes, dan biedt een aanbouw door houtskeletbouw vele voordelen. Je creëert in een korte tijd een energiezuinigere woning. Ook is deze methode zeer voordelig. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Bespreek alle wensen zodat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet

Wil je jouw woning uitbreiden door een garage of een extra leefruimte toe te voegen? Laat dan een aanbouw realiseren door middel van houtskeletbouw. De meeste constructies worden door deze specialisten prefab afgeleverd. Echter, soms kiezen ze er ook voor om op locatie te werken. Ze gaan in ieder geval van tevoren met je in gesprek om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Zo verwezenlijken ze precies de aanbouw die jij voor ogen hebt en creëren ze een wind- en waterdicht eindresultaat.

Ga voor een duurzame oplossing door te kiezen voor uitstekende isolatie

Bij deze experts kun je er ook voor kiezen om houtskeletbouw te combineren met vlasisolatie, zodat je een duurzame aanbouw laat realiseren. Hout en vlas bezitten namelijk vele eigenschappen die helpen om warmte en geluid te isoleren. Tijdens de koude maanden zit je zo binnen lekker warm zonder te veel brandstof te gebruiken. Hierdoor draag je een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Daarnaast is hout een zeer voordelig materiaal om te gebruiken in je aanbouw. Als je daarnaast ook nog eens kunststofkozijnen laat plaatsen is je isolatie uitstekend geregeld.

Vraag een offerte aan

Heb jij interesse in een houtskeletbouw aanbouw? Dan helpen de experts van dit aannemersbedrijf uit Deurne jou graag verder. Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website.

http://www.eb-bouw.nl/

Gerelateerde artikelen

Prachtige Belgisch hardsteen vloer, tafelblad en vijverrand

Voor duurzame gevelbekleding kunt u terecht bij deze experts

Een sfeervol huis met designlampen