Christianne s fotoweb
Image default
Verbouwen

Een complete bouwtechnische keuring in omgeving Rotterdam

Heeft u wel eens nagedacht over het belang van een bouwtechnisch onderzoek? Tijdens een dergelijk onderzoek komen diverse gebreken aan het licht die aangepakt moeten worden voordat u de aan- over verkoop van uw huis doorzet. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde installatietechnische zaken die op korte termijn moeten worden opgelost? Of zijn er situaties die wellicht op de langere termijn problemen kunnen geven? Als u in de omgeving van Rotterdam woont en op zoek bent naar een specialist die deze bouwtechnische keuring uit kan voeren, bent u bij Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis op de goede plek. Deze expert heeft jarenlange ervaring met de uitvoering van een bouwtechnisch onderzoek bij zowel oude, nieuwe als gerenoveerde panden.

Een expert met uitstekende servicevoorwaarden

Als u in zee gaat met een bedrijf dat een bouwtechnisch onderzoek bij uw pand uitvoert, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat dit een expert is die u van de beste servicevoorwaarden voorziet. Daar kunt u bij Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis van op aan. Zo kunt u ervan uitgaan dat het bouwtechnisch onderzoek volledig onafhankelijk wordt uitgevoerd. U ontvangt daarnaast een complete digitale rapportage waarin alle gebreken uitgebreid beschreven staan. Dit rapport kunt u altijd gebruiken bij uw onderhandelingen. Tot slot bent u verzekerd van een expert die een werkwijze heeft die voldoet aan de NHG-normen. Kortom: met een bouwtechnische keuring van deze specialist uit omgeving Rotterdam gaat u voor kwaliteit én topservice.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Voor een bouwtechnische keuring in Hellevoetsluis en elders in de omgeving van Rotterdam bent u bij Bouw Techno Keuring Nederland in goede handen. Al vele particulieren en bedrijven gingen u voor. Behoort u binnenkort ook tot dit tevreden klantenbestand? Vraag gerust meer informatie aan voor uw project. Hiervoor neemt u eenvoudig contact met hen op via de contactgegevens op de website.