Christianne s fotoweb
Image default
Woningen

Schoon, makkelijk en stijlvol: laat parket leggen in Oosterhout

Met parket kunt u alle kanten op. Of het nu gaat om een badkamer, keuken, balkon, slaapkamer of woonkamer, door de verschillende materialen en soorten parket, is er een oplossing beschikbaar voor elk soort vloergebruik in uw huis in Oosterhout. Een parketvloer bestaat uit verschillende plankjes die in elkaar worden gepast bij het leggen. Deze plankjes kunnen bestaan uit één laag, zoals bij traditioneel houten parket of meerdere laagjes zoals bij lamel (hout) en duoplanken (watervast multiplex met een houten toplaag). Hout is duurzaam, aantrekkelijk en van zichzelf dempend. Vloeren van laminaat gaan door de slijtvaste toplaag erg lang mee. pvc is (net als duoplanken) geschikter voor ruimtes waar de vloer vaak nat wordt.   

Parket biedt allerlei extra opties

De meeste soorten parket kunnen op een geëgaliseerde onderlaag worden vastgelijmd (noodzakelijk in vochtige ruimte) of zwevend worden aangebracht. Sommige soorten kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming of een extra laag die het geluid dempt. De familie Rasenberg uit Terheijden biedt sinds jaar en dag uitstekende service op het gebied van parket in de omgeving van Oosterhout, Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Ze kunnen u adviseren welk soort parket het best bij uw wensen past. Dominique Rasenberg leerde het parket leggen op jonge leeftijd van zijn vader en heeft een passie voor unieke patronen. Het patroon en de kleur van het parket kunnen een volledig eigen gevoel geven aan de ruimte waarin het gelegd wordt.

Ook het onderhoud van een parketvloer wordt voor u geregeld

Na verloop van tijd begint een parketvloer tekenen van gebruik te vertonen. De vloer kan er dan dof en schraal uit gaan zien. Dit geeft aan dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Rasenberg Parket uit Terheijden biedt onderhoudsservice aan in Oosterhout, Breda en omgeving en beschikt over de beste machines om uw vloer weer helemaal op te lappen. De Bona PowerScrubber reinigt de structuur van de vloer grondig zonder deze te beschadigen en de schuurmachine zuigt direct het geproduceerde stof op.

https://rasenbergparket.nl/