Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Een eiken vloer laten leggen door professionals

Wilt u een eiken vloer laten leggen door specialisten? Dan kiest u voor de kennis en expertise van Jos Habraken. Dit bedrijf beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren, meubels en trappen. Bij hen kunt u terecht voor diverse soorten vloeren, zoals eikenhout. In de showroom gelegen in Liempde, nabij Boxtel, ontdekt u de verschillende houtsoorten die zij aanbieden en zult u ontdekken dat iedere houtsoort zijn eigen karakteristieke eigenschappen en afwerkingen heeft. Welke houtsoort past bij uw smaak? De specialisten hebben de juiste kennis in huis om u uitstekend te adviseren en tot een perfect eindresultaat te komen, dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

De voordelen van een eikenhouten vloer

Uit alle houtsoorten die deze experts aanbieden, merken zij dat veel mensen ervoor kiezen om een eiken vloer te laten leggen. Bij dit bedrijf kunt u daarom terecht voor de Europese eikensoort. Dit is een stevige houtsoort die zeer stabiel is. Het heeft een grove structuur, waardoor eventuele beschadigingen niet snel zichtbaar zullen zijn. Daarnaast zal deze houtsoort niet snel krimpen, werken en zwellen, bijvoorbeeld bij het dweilen. Ook is deze houtsoort uitstekend te combineren met vloerverwarming. Bij deze specialisten kiest u zelf op welke manier u de eiken vloer wilt laten leggen:

  • Zwevend leggen op folie;
  • Rechtstreeks verlijmd;
  • Verlijmd op een spaanplaat;
  • Direct gelegd op de ondervloer.

Wilt u alles tot een geheel brengen? Dan kunt u bij deze specialisten terecht voor een eikenhouten trap. Zo brengt u rust en warmte in uw woning.

Maak gebruik van het uitgebreide dienstenpakket

Voor het laten leggen van een eiken vloer in Liempde, omgeving Boxtel, zit u goed bij deze experts. Echter, ook wanneer u uw vloer wilt laten renoveren maakt u een afspraak met deze vloerspecialisten. Zij hebben de juiste kennis en apparatuur in huis om uw houten vloer geheel terug te brengen naar zijn ‘oude’ staat, waardoor deze weer jarenlang meegaat.

https://joshabraken.nl/