Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een luxe marmerlook keukenblad

Voor een prachtig marmerlook keukenblad ben je bij Kemie aan het juiste adres. Met grote liefde en passie voor steen en jarenlange ervaring weet je dat je goed zit bij deze expert. Kies voor de vrijheid om te doen wat je wilt met het maatwerk dat deze specialist voor elke gewenste ruimte levert. 

Een moderne uitstraling met een marmerlook keukenblad

Op zoek naar een keukenblad dat jouw keuken een moderne en exclusieve uitstraling geeft? Kies dan voor een marmerlook keukenblad. De belijning en de unieke kleuren geven het keukenblad een moderne en luxe uitstraling. Het tweede grote voordeel van een marmerlook keukenblad is dat het volledig krasbestendig is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over krassen tijdens het koken en bakken in je keuken. Het blad blijft immers jarenlang mooi, waardoor je nog lang met je aankoop vooruit kan. Dat wil jij toch ook?

Kies voor een expert die met plezier en met passie voor je aan de slag gaat

Kemie staat voor meer dan 50 jaar innovatie. Sinds 2018 zit het bedrijf in een multifunctioneel kantoor met moderne fabriek in Helmond. Al deze jaren is één ding constant gebleven en dat is de passie voor steen. Het steenhouwersambacht blijft door de jaren heen altijd in ere. Er wordt constant gezocht naar slimme manieren om met zo min mogelijk verspilling de beste kwaliteit te leveren. Alles wat Kemie doet staat in dienst van de belangrijkste prioriteit: de wensen van de klant overtreffen.

Ontvang samples van een of meerdere keukenbladen

Overweeg je om een marmerlook keukenblad in jouw keuken te plaatsen? Het is niet altijd zeker of de kleur en structuur bij je keuken passen. Gelukkig heeft Kemie hier een oplossing voor gevonden. Je kunt namelijk eenvoudig een sample aanvragen van een of meerdere keukenbladen. Zo kun je de beste en weloverwogen beslissing nemen en nog jaren van jouw keukenblad genieten.

https://www.kemie.nl/