Christianne s fotoweb
Tuin en buitenleven

Hoveniersbedrijf voor al uw tuinaanleg in Amersfoort

Het beste Hoveniersbedrijf Amersfoort voor een mooi tuin die er het hele jaar goed bijligd. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en ontwerpen van tuinen, en hebben veel ervaring in het vak en gebruiken de beste apparatuur en materialen. Zo kunnen wij tuinen realiseren die erg lang meegaan als ze op de juiste manier worden onthouden. En is geen project ons te groot en hebben wij de middelen om jouw droomtuin aan te leggen. We werken hard en proberen zo snel mogelijk een tuin klaar te hebben.  

Ontwerp en aanleg 

Voor de aanleg van een tuin is het altijd handig om een ontwerp te maken, en te kijken naar het financiële plaatje. Uiteraard maken wij een ontwerp voor je en houden daarbij rekening met je wensen en je budget. En kijken we uiteraard of de dingen die je wil ook allemaal kunnen in je tuin, of dat je sommige dingen achterwege moet laten omdat je tuin niet groot genoeg is. Na het ontwerp beginnen we uiteraard met aanleggen van de tuin, en gaat het traject van start. We proberen altijd zo te werken dat het project nooit stil komt te liggen, en proberen dan ook alles op tijd te bestellen. We willen voorkomen dat de aanleg stil komt te liggen omdat we bepaalde materialen nog niet binnen hebben. 

Onderhoud en service 

 Als eenmaal je tuin is aangelegd zul je hebben wel moeten onderhouden, uiteraard is het lastig als je er vrij weinig verstand van hebt. Daarom geven wij altijd advies naar het aanleggen van een tuin, over hoe je alles moet onderhouden om je tuin lang mooi te houden. En ervoor te zorgen dat hij het hele jaar er mooi bijligt, zo kun je ook kiezen voor een onderhoudsvrije tuin. Wil je nou wel een tuin die onderhouden moet worden maar je hebt erg eigenlijk geen tijd voor? Dan kun je dat ook door ons laten doen door middel van een contract. Waarbij we elk seizoen onderhoud komen plegen, zodat je tuin er elk jaargetijde er goed uitziet.