Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Op een comfortabele manier uw gazon onderhouden met een STIHL zitmaaier

Met een STIHL zitmaaier onderhoudt u gemakkelijk en comfortabel een groot of klein gazon. De tuinexperts van Jos Martens hebben een scala aan zitmaaiers van verschillende topmerken in het assortiment. Daarnaast beschikt dit bedrijf over ruim honderd jaar ervaring als hofleverancier.

Weet waar u op dient te letten bij het aanschaffen van een zitmaaier

Heeft u nog nooit met een STIHL zitmaaier gewerkt en weet u niet welke zitmaaier bij uw tuin of gazon past? Dan is het handig dat u weet waar u op dient te letten bij het aanschaffen van een zitmaaier met opvangbak. De volgende eigenschappen zijn van belang:

  • De maaibreedte
  • Het motorvermogen
  • Het type rijaandrijving
  • De mogelijkheid tot ‘mulchen’ (het bedekken van de bodem met organisch materiaal)

Het is ook mogelijk om zitmaaiers met een speciaal ‘mulch’-hulpstuk te voorzien. Dit zorgt ervoor dat het fijngehakte materiaal goed verdeeld wordt over uw gazon. Door het gebruiken van natuurlijke mest zorgt u voor een gezond en groen grasperk.

Kies een STIHL zitmaaier die past bij uw tuin of gazon

De tuinexperts van Jos Martens helpen u graag bij het kiezen van de juiste STIHL zitmaaier. Heeft u bijvoorbeeld een mooie tuin met vele bomen, bloemperken en struiken? Kies dan voor de STIHL RT 4082 zitmaaier. Deze machine is compact, heeft een grote wendbaarheid en een kleine draaicirkel. Deze eigenschappen maken dat de maaier ideaal is om heel precies mee te werken. Heeft u een groot grasperk om te onderhouden? Kies dan voor de RT 6127 ZL zitmaaier. Met deze krachtige zitmaaier werkt u nauwkeurig. Door de ruime snijbreedte bent u verzekerd van maaikwaliteit.

Haal snel een STIHL zitmaaier in huis

Haal een STIHL zitmaaier in huis en u ziet uw tuin of gazon opknappen. De tuinexperts van dit bedrijf bieden nog vele andere topmerken aan. U kunt vertrouwen op de expertise en uitstekende service van vakbekwame medewerkers.

https://www.josmartens.nl/