Christianne s fotoweb
Image default
Dienstverlening

Informatie die u moet weten over LED-paneelverlichting

LED paneel lampen zijn de meest voorkomende verlichting keuze voor binnenruimtes. Ze kunnen de gebruikelijke fluorescerende plafondlampen die de standaard waren in huishoudens en kantoren, adequaat vervangen en bieden een aanzienlijk helderdere en veiligere optie. LED-paneel lampen zijn technologisch efficiënt en bieden een aantal innovatieve functies en voordelen die helpen bij het verbeteren van onze levensstandaard. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit soort verlichtingsarmaturen weergegeven.

Wat zijn hun belangrijkste kenmerken?

Paneellampen die gebruikmaken van Light Emitting Diode (LED)-technologie worden als veilig en milieuvriendelijk beschouwd, en er zijn verschillende soorten, u kunt ook LED strips kopen. De paneellampen zijn over het algemeen opgebouwd uit een lichtgewicht aluminium frame wat essentieel is om lekkage te voorkomen. De panelen zijn vervaardigd in drie lagen: een lichtgeleider plaat, een diffuser en LED-chips. De lichtgeleidingsplaat is ontworpen om het licht in de ruimte te richten en te geleiden. De diffusor bevindt zich voor de geleideplaat en is essentieel voor een gelijkmatige en gelijkmatige lichtverdeling. Het vernietigt alle lichtpuntjes rond het licht. De LED-chip is het centrale onderdeel van de paneelverlichting die de elektrische energie omzet in licht. LED-chips hebben ofwel een hoog vermogen ofwel een laag vermogen en zijn onderverdeeld in drie typen op basis van kleuren: blauw, rood en groen (merk op dat al deze kleuren een witte lichtopbrengst produceren). Daarnaast zijn LED-licht panelen voorzien van koellichamen.

Voordelen van LED Paneelverlichting

Het meest gewilde kenmerk van paneellampen is hun helderheid. Het goed gefabriceerde verzegelde ontwerp en het reflecterende paneel produceren enorm heldere outputs. De fabricage van paneelverlichting met aluminium en een effectieve fotogeleider plaat is ook van cruciaal belang voor hun output. Deze kenmerken maken paneelverlichting tot de eenvoudigste maar helderste opties om elke ruimte te verlichten. Ook in theorie kan de levensduur van LED-verlichting oplopen tot 100.000 uur op basis van een dagelijkse werking van 8 uur, waardoor LED-paneelverlichting zeer duurzaam is. Dit vertaalt zich effectief in een continue soepele werking gedurende 27 jaar, waarmee de levensduur van elk ander type elektronisch item mijlenver wordt overtroffen. Bovendien, terwijl andere traditionele soorten lampen zijn gemaakt van wolfraam glas, zijn LED-paneel lampen gemaakt van een harde hars. Dit maakt LED-lampen bestand tegen externe fysieke schokken en maakt ze gemakkelijk aan te passen aan verschillende temperaturen.