Christianne s fotoweb
Image default
Dienstverlening

Voorzetramen als unieke oplossing voor uw woning

Het is een probleem waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt, maar waar u later toch problemen mee kunt krijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u recentelijk een nieuwe woning hebt aangekocht. Deze heeft u voor een mooie prijs op de kop getikt en dat brengt dan natuurlijk als voordeel met zich mee dat u er optimaal van kunt genieten.

Het nadeel is dat er misschien nog bepaalde zaken gerenoveerd moeten worden. Misschien zijn de kozijnen bijvoorbeeld aan vervanging toe, of wilt u ander glas laten plaatsen in uw kozijnen omdat deze nog voorzien zijn van enkel glas. Geen enkel probleem, denkt u misschien. Maar dan blijkt ineens dat u het fundament van uw gebouw niet veranderd mag worden. Misschien omdat er anders instortingsgevaar is, maar tegelijkertijd kan het ook zijn dat uw huis tot nationaal erfgoed behoort. Wat het ook is: u loopt dan tegen een probleem aan.

Gelukkig leven wij in een vergevorderd technologisch tijdperk en kunt u er dan voor kiezen om voorzetramen aan te kopen. In dit artikel bespreken wij daar de voordelen van.

 

Alsnog genieten van de isolerende werking

Veel mensen besluiten om het glas te vervangen, vanwege het gebrek aan isolatie bij enkel glas. Gelukkig kun je met voorzetramen ook genieten van dubbel glas en brengt dit ook een isolerende werking met zich mee. Uiteraard ideaal te noemen, want u weet ongetwijfeld wel dat de winters in Nederland best koud kunnen zijn. U hoeft met voorzetramen dus veel minder te stoken. Enerzijds zeer goed voor het milieu, maar tegelijkertijd ook voor uw portemonnee. U bent dus aan de ene kant een wereldverbeteraar, maar tegelijkertijd heeft u ook nog eens een volle portemonnee.

  

Geluiddempend glas?

Een ander belangrijk voordeel is dat het een geluiddempende werking heeft. Ook dat is natuurlijk zeer fijn te noemen. Misschien woont u wel nabij een drukke straat. Het is dan natuurlijk wel fijn als het geluid wat gedempt wordt. Thuis werken wordt tegenwoordig namelijk steeds meer een ding, dus het is wel fijn dat dit in alle concentratie kan plaatsvinden.