Christianne s fotoweb
Image default
Mode en Kleding

Wat neem jij allemaal mee op vakantie in je tas?

Wat neem jij allemaal mee op vakantie in je tas? 

Het is handig om te weten van andere wat ze in hun tas meenemen allemaal. Je neemt zelf altijd standaard dingen mee die handig zijn, maar dat doen andere dus ook. Vaak kom je dan te weten dat je zelf niet over bepaalde dingen nadenkt of juist een ander. De een neemt bijvoorbeeld altijd handgel mee voor het geval dat een ander niet. Hierdoor neem jij het misschien de volgende keer ook mee? 

 

Wat neem je mee in je grote tas?

Je neemt een grote reistas mee op vakantie. Je stopt er natuurlijk allemaal kleding in die je nodig hebt, ondergoed en bikini’s uiteraard. Daarbij neem je waarschijnlijk nog wat verzorgingsproducten mee want ook op vakantie moet je er verzorgd uit zien. Veel mensen laten de make-up toch thuis liggen op vakantie, maar waarom?

 

De een vindt het niet fijn om zich op te maken op vakantie, maar een ander die heeft juist een veel slimmer alternatief. Je hebt mensen die denken ik koop het daar wel. In Spanje bijvoorbeeld heb je make-up winkels die je in Nederland niet hebt. Daar verkopen ze dan ook andere merken vaak die je hier niet kunt halen. Waarom zou je dan dubbel make-up meenemen?

 

Ook nemen vaak mensen nog een kleinere tas mee als extra. Als je ergens heen gaat bijvoorbeeld de stad in dan wil je niet met een hele grote tas lopen waar vervolgens niets meer in gaat of weinig in zit. Kijk tussen de schoudertassen dames zwart, de kleur zwart is altijd handig want het past overal bij. Het is beter je tas aan te passen aan de outfit dan dat je alle outfits moet aanpassen voor een tas. 

 

Alternatieve vakanties

We hebben het nu vooral over vakanties waarbij je lekker geniet en ontspant. Je hebt natuurlijk ook nog mensen die liever op vakantie gaan en iets actiefs doen zoals de bergen bewandelen of iets. In dat geval zijn er andere tassen die handig zijn omdat je ook andere spullen erin stopt.

 

Als je echt gaat wandelen en actief gaat zijn dan is een herschel backpack ideaal. Deze tassen zijn stevig en zitten ook nog eens heel fijn op je rug. In de tas kun je ook nog eens in verschillende vakjes je spullen verdelen. Zo kun je makkelijk bij bijvoorbeeld je sleutels of je telefoon als je die nodig hebt.