Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Koop een prachtige carpinus betulus als haag voor in uw tuin

Bent u uw nieuwe tuin aan het aanleggen of uw bestaande tuin aan het renoveren? Bent u daarvoor nog op zoek naar een mooie haagplant die het ontwerp afmaakt? Kies dan voor een carpinus betulus, beter bekend onder de naam haagbeuk. Deze haagbeuk is een populaire plant in Nederlandse tuinen en heeft die positie zeer verdiend. De carpinus betulus behoudt namelijk zeer lang zijn bladeren in de winter. Zo behoudt u met een haag van haagbeuk ook in de winter uw privacy en voorkomt u doorkijk naar de buren. Deze plant is bijgevolg uitermate geschikt om als haag te planten rondom uw tuin, als ecologisch alternatief voor een hek.

De perfecte haag voor de grotere tuin

Wilt u een carpinus betulus kopen voor uw tuin? Houd er dan rekening mee dat de haagbeuk veel ruimte inneemt en dus niet geschikt is voor de kleinere tuin. Voor in grote tuinen, parken en langs brede straten is dit echter een prachtige aanwinst. Wilt u ook jarenlang genieten van een carpinus betlulus in uw tuin die in april en mei bloeit? Dan kunt u haagbeuk kopen bij een specialist: Roeland Boomkwekerijen B.V. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het kweken van allerlei bomen, struiken en planten. In het aanbod van deze boomkwekerij vindt u dan ook altijd de geschikte planten voor uw tuin, ongeacht omvang en ligging.

Bestel eenvoudig uw bomen en planten

Roelands Boomkwekerijen B.V. in Zundert heeft het hele jaar door een aanbod van carpinus betulus en kan uw planten dus op elk moment leveren, ongeacht seizoen. Daarnaast ontvangt u er steeds haagplanten en bomen van de beste kwaliteit die nog jarenlang uw tuin of park opfleuren. Wilt u een haagbeuk of een andere boom of struik bestellen bij deze ervaren kweker? Dan kunt u de boomkwekerij opbellen met uw wensen. De contactgegevens van het bedrijf en meer info over het aanbod en de diensteverlening vindt u terug op de website van Roelands Boomkwekerijen B.V.

https://www.roelandskwekerij.com/