Christianne s fotoweb
Image default
Bedrijven

Aankopen om ook in de winter plezier te hebben

Tja, de winter. Wat doe je ermee? Tenzij je toevallig erg veel van schaatsen of ijsvissen houdt is er niet zoveel te doen. En zelfs als dat wel je hobby’s zijn moet je in Nederland maar geluk hebben of je er iets mee kunt gaan doen. Wat zijn aankopen die je kunt doen die je plezier verhogen maar die niet perse afhankelijk zijn van de vrieskou? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Sauna

De lucht van warm hout komt je neus al binnen als je er aan denkt. Een sauna (of een simpelere cabine variant) is een zeer fijne manier van ontspannen, vooral als je van de warmte en het zweet op je lichaam leert te houden. Het is een goede manier om je poriën even goed open te zetten en jezelf te laten ontgiften na bijvoorbeeld, noem maar eens iets, dat ene kerstdiner waar je veels te veel naar binnen hebt zitten werken..

Bestway Lay Z Spa

Denk je aan sauna’s en wellness, dan denk je ook aan bubbelbaden. De Bestway Lay Z Spa is een goed voorbeeld van een bubbelbad gevuld met lucht. Zo hoeft hij er niet permanent te staan zoals de houten varianten, maar kun je wel lekker genieten in de winter als je last hebt van een dipje. Een Bestway Lay Z Spa stuurt dat dipje zo met de bubbels mee de lucht in!

Spelen

Wil je meer te doen hebben binnen maar ben je die bordspelletjes een beetje zat? Hoewel videogames ontzettend populair zijn kun je het ook anders aanpakken. Misschien lekker ouderwets een voetbaltafel, een pingpongtafel, of een biljartblad. Perfect voor de man cave maar ook ideaal om gewoon als gezin in huis te hebben, al is het maar voor een jaartje. Spellen die ook vaardigheid vereisen zijn vaak leuk om zelf te doen, en goed om kinderen iets bij te kunnen leren.

Cursus

Zie je dit allemaal niet zo zitten, dan kun je altijd nog een cursus gaan doen! Met een goede cursus kom je al een heel eind door de winter heen en heb je elke week iets om naar uit te kijken. Soms zit het niet vervelen vooral in het verrijken van jezelf en met een positief gevoel de winter doorkomen.

https://outathome.com/nl/spa-bubbelbaden/hottub-spa-merken/bestway-lay-z-spa