Christianne s fotoweb
Huishoudelijk

Struikrozen rechtstreeks van de kweker

Struikrozen rechtstreeks van de kweker

Kan jij ook zo blij worden van een prachtige gevel vol rozen? Een tuin vol bloeiende, heerlijk ruikende en kleurige rozen? Dan ben jij zeker weten fan van rozenstruiken. Zoals je dan misschien zelf ook al eens ontdekt hebt, zijn de rozenstruiken van grote tuincentra niet de beste kwaliteit rozen. Je kunt beter je rozenstruiken kopen rechtstreeks bij een kweker. Maar waar dan?

Bij Seurosa kun je de prachtigste rozenstruiken makkelijk online bestellen, direct bij de kweker. Ik ben zeer tevreden over de service van Seurosa. Rozenstruiken bestellen gaat zeer gemakkelijk via de website van Seurosa en je kunt makkelijk filteren. Alles is ingedeeld in duidelijke categorieën waardoor je zelfs rozen op kleur kunt uitzoeken.

Soorten rozenstruiken

Misschien weet je al enigszins iets af van rozenstruiken en ken je de verschillen, maar voor de duidelijkheid hieronder de soorten rozenstruiken die er bestaan én die je kunt vinden bij Seurosa:

  • Struikrozen
  • Stamrozen
  • Klimrozen

De beste tijd om rozen te planten

Rozen planten kun je prima in verschillende periodes van het jaar doen. Op de website van Seurosa wordt goed uitgelegd hoe je stamrozen, struikrozen en klimrozen moet planten.

Zelf rozen onderhouden

Voor informatie over het zelf planten en zelf onderhouden van de rozenstruiken die je rechtstreeks bij de kweker Seurosa kunt kopen, kun je ook bij hen terecht. Op hun website geven ze tips en meer informatie over het planten, onderhouden en snoeien van alle verschillende soorten rozenstruiken. Iedere rozenstruik heeft net een andere verzorging nodig en dat wordt allemaal uitgelegd, onder andere in instructievideo’s, zoals deze video met uitleg voor het snoeien van

Voor rozen rechtstreeks van de kweker zit je bij Seurosa absoluut goed. Het vriendelijke personeel helpt je graag als je vragen hebt en voor een kleine prijs kun je al makkelijk rozen online bestellen en thuis laten bezorgen. En het leukste? Je mag ook langskomen om je rozenplant op te komen halen! Kun je gelijk rondkijken voor andere mooie rozenstruiken ?.

https://www.seurosa.nl/nl/