Christianne s fotoweb
Image default
Woningen

Onderhoudsvriendelijke make-over aan jouw interieur dankzij de linnen shabby doek

Wat kan een linnen shabby doek voor jouw interieur betekenen? De linnen stof werd vroeger voornamelijk gebruikt voor lakens, handdoeken en tafelkleden, meestal opgeslagen als familieschatten. Maar hedendaags is dit materiaal terug uit de kast gekomen om elke hoek van het interieur om te toveren tot een warme en knusse plek. Dit doet het in de vorm van hoezen, stoffering, kussens en gordijnen. Naast de uitstekende eigenschappen van een linnen shabby doek, ziet het materiaal er erg natuurlijk uit, waardoor het perfect past bij iedere interieurstijl. Deze stoffen hebben een glanzende afwerking die alle decoraties en kleuren erop benadrukt.

Hoe voeg je linnen toe aan jouw interieur?

Het doet het uitzonderlijk goed in moderne interieurs. Is jouw woning geïnspireerd op de industriële look? Voeg een linnen shabby doek toe met een ruw textuur om het huiselijk en stoer te maken. Textuur is het voedsel van een uitgebalanceerd interieur. Het noppende oppervlak en het gekreukte uiterlijk van linnen bieden twee manieren om textuur en visueel belang toe te voegen. Hoewel kreukels een ruimte er doorgaans versleten en onverzorgd uit kunnen laten zien, is het tegenovergestelde waar wanneer het zichtbaar is dat het linnen is. Bij Shabbys vind je veel producten die jouw woning kunnen omtoveren tot een rustgevende en warme oase.

Het onderhouden van linnen doe je zo

Doordat het prima is om het strijken over te slaan, is linnen erg onderhoudsvriendelijk. Het is namelijk helemaal geen probleem om de kreukels in een linnen kussen te laten zitten. Het geeft juist een teken van levendigheid af. Het is echter ook geen probleem om een linnen shabby doek te strijken. Na iedere wasbeurt zul je zelfs merken dat de stof zachter wordt. Kwalitatief linnen is bijna niet te verslijten, dus was het gerust een aantal keer. Meer informatie over hoe je linnen het best kunt onderhouden, vind je bij Shabbys online webshop. Hier kun je ook terecht voor het vinden van kwalitatieve linnen producten en inspirerende foto’s.

https://shabbys.nl/