Christianne s fotoweb
Image default
Kinderen

Boek een afspraak bij deze leuke baby spa in de omgeving van Amsterdam!

Kunnen jij en je baby wel een ontspannen uitje gebruiken? Wacht dan niet langer en reis af naar Edam of Volendam, waar je een van de vestigingen van Petit Pas vindt: dé baby spa in omgeving Amsterdam!

Wat is baby floaten eigenlijk?

Maar waarom breng je eigenlijk een bezoek aan baby spa Petit Pas in de buurt van Amsterdam? Hier heb je de mogelijkheid om een heerlijke behandeling te krijgen, zodat jij je tijdens én na je zwangerschap goed voelt! Ook wordt er gekeken wat voor jouw baby fijn is om te ontspannen. Zeker in de eerste maanden komen er ontzettend veel indrukken op ze af. Nieuwe geuren, kleuren en smaken, maar ook andere baby’s, kinderen, huisdieren en mensen om ze heen; het is niet meer zo rustig als bij mama in de buik. Tijdens een baby float bij deze spa nabij Amsterdam leert jouw baby om spelenderwijs om te gaan met water. Lekker ontspannend drijven of toch flink trappelen met die voetjes – wat zou jouw kindje doen? Daarnaast is bewezen dat baby floating heilzaam is voor de hart- en bloedvaten, verkleint het de kans op infecties en bevordert het de motoriek van je baby. Genoeg reden dus om een afspraak in te plannen bij de vestiging van baby spa Petit Pas in Edam of Volendam, in de buurt van Amsterdam.

Plan een moment voor jezelf én je baby in via het boekingssysteem

Bij Petit Pas heb je de mogelijkheid om direct via het boekingssysteem een afspraak in te plannen. Dan weet je zeker dat je op het moment gaat dat perfect voor jou uitkomt. Het boekingssysteem vind je op de website, onder het kopje met ‘Afspraak’. Lukt het niet of heb je nog vragen over de diensten voordat je een reservering plaatst? Dan staat het je natuurlijk vrij om een e-mail te sturen of om telefonisch contact op te nemen! Een van de medewerkers van deze baby spa in de buurt van Amsterdam helpt je dan graag verder!