Christianne s fotoweb
Image default
Kinderen

Luchtige zomerslaapzakken uit de Baby en Bijtspeelgoed webshop

Voor een baby is rust erg belangrijk. Daarom is het fijn wanneer zij lekker kunnen doorslapen in de nacht. Op de Baby Bijtspeelgoed webshop verkopen wij, naast bijtmateriaal voor de kleinste, ook fijne slaapattributen. Met behulp van onze luchtige zomerslaapzak slaapt je baby als een roos. De luchtige zomerslaapzak is van het Deense merk Fabelab en is gemaakt van biologisch katoen. De hydrofiele zomerslaapzak is heerlijk zacht en vooral lekker luchtig. Op deze manier krijgt jouw baby het niet te warm tijdens het slapen. Daarnaast heeft de slaapzak ook een zijrits. Deze zijrits zorgt ervoor dat het verschonen van je baby veel makkelijker maakt, wanneer de baby de zak aan heeft. Ook is het zo dat een zijrits fijner slaapt dan wanneer er een rits aan de voor- of achterkant zit. Jouw kleintje zal nu tijdens het slapen geen enkele hinder ondervinden.

De hippe printjes van de luchtige slaapzakken

De luchtige zomerslaapzakken op de Baby en Bijtspeelgoed webshop zijn gemaakt van superzachte, bio-katoenen mousseline, ook wel hydrofiele stof genoemd. De slaapzakken worden ook gemaakt in diverse vrolijke printjes. Een aantal voorbeelden van deze hippe printjes zijn:

  • Bijenprint
  • Aardbeienprint
  • Perzikprint

De slaapzak heeft twee lagen en heeft een waarde van 0.9 TOG. Dit betekent dat de luchtige zomerslaapzak een fijne zak is om te gebruiken tijdens het gehele zomerseizoen.

Geef je baby een comfortabele en gezonde nachtrust

Naast dat de luchtige slaapzak ideaal is om te gebruiken tijdens de zomermaanden, is de slaapzak ook nog eens op een veilige manier gemaakt. De luchtige zomerslaapzak zorgt er namelijk ook voor dat het hoofdje van je baby niet door de nekopening kan, wanneer de zak dicht is gemaakt. Op deze manier kan je baby niet terug in de zak schuiven, wat voor verstikkingsgevaar kan zorgen. Naast dat het hoofdje niet door de nekopening kan, zorgt de slaapzak er ook voor dat de nek- en armopeningen goed genoeg aansluiten. Wanneer deze goed passen zullen de armpjes en beentjes ook de gehele nacht op hun plek blijven. Houdt als laatste ook goed rekening met de kamertemperatuur en de nachtkleding die je jouw baby aandoet tijdens het slapen. De juiste kamertemperatuur en de juiste nachtkleding, zorgen samen met de slaapzak van de Baby en Bijtspeelgoed webshop voor het beste comfort en een gezond slaapklimaat.