Christianne s fotoweb
Image default
Kinderen

Cadeau voor je kinderen

Mooie Bestuurbare auto’s, dit is één van de honderden cadeaus die jij aan jouw kinderen kan geven. Welke gelegenheid daarvoor bestaat maakt natuurlijk niet uit, of het hun verjaardag, kerst, of sinterklaas is, kinderen worden altijd blij van cadeau’s. Daarom moet je ook voldoende aandacht in het cadeau geven. Met een beetje doordenken en kijken wat je kinderen niet alleen willen, maar ook wat mee kunnen kan al heel erg helpen met hun ontwikkeling. Dus in plaats van dat je het nieuwste videospel geeft aan je zoon, kan je ook gaan voor een pakket met potloden, kwasten en verf, voor bijvoorbeeld het stimuleren van zijn creativiteit.

Niet tegenwerken

Daarnaast moet je natuurlijk niet je kinderen gaan tegenwerken, daarmee wint jij en je kind helemaal niets mee. Ga dus niet alleen, maar kijken wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen, hij of zij moet er ook plezier in kunnen vinden. Daarom moet je goed kijken naar het verlanglijstje en wat daar bovenop staat. Hij wilt bijvoorbeeld een LEGO pakket? Koop dan een wat gedurfder LEGO technic pakket, waarbij je kind wordt uitgedaagd om te snappen hoe sommige stukken werken om naar voren te komen. Hiermee ontwikkel je je kinderen automatisch met hun eigen plezier.

 

Voor je kleine prinses

Voor je kleine meisjes is het misschien wel anders dan voor je zoon. Je meisjes willen natuurlijk sneller een make-up pakket of een barbie pop. Dit is niet perse een slecht iets. Hiermee kan je haar alvast laten lijken hoe zij haar eigen make up kan doen, en sociale vaardigheden op kan laten bouwen. Dus zelfs met deze cadeaus kan je snel creatief zijn en je meisje het cadeau geven wat ze wil en nodig heeft om zichzelf te ontwikkelen. Daarom kijk je vaker naar wat moeilijkere stukken speelgoed om te snappen en te gebruiken. Hiermee daag je je kinderen uit en zie je sneller een ontwikkeling ontstaan.