Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

De badkamer renoveren

Een renovatie kan veel tijd en geld kosten. Het ligt er maar net aan wat je allemaal wilt gaan aanpassen. Als je alleen maar de wc wilt vervangen dan zal het snel gemaakt zijn. Maar de hele badkamer laten renoveren kan lastiger zijn. Zo moet je ten eerste weten welke aanpassingen je allemaal wilt uitvoeren. Ga je voor een volledige renovatie of voor een gedeeltelijke?

Een douche met waterkering

Een ruime douche laten bouwen kan een mooi vooruitzicht zijn. In plaats van een instapdouche kies je eens voor een inloopdouche. Deze is dan aan één kant open. Aan deze kant kun je zo de douche inlopen. Omdat hier geen wand of deur zit, kan het water wel gaan spatteren over de badkamervloer. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een waterkering douche. Met deze eenvoudige strip voorkom je wateroverlast in je badkamer. Een waterkering douche is in meerdere lengtematen te verkrijgen. Je plaats deze makkelijk op de grond dankzij een plakstrip aan de onderkant.

Nieuwe wasbakken

Als je met meerdere personen in een huis woont, dan zijn meerdere wasbakken ook wel ideaal. Zo kunnen er tenminste meerder mensen tegelijk zichzelf opfrissen. Kies daarom voor twee aparte wasbakken of voor één hele lange wasbak met meerdere kranen. Om meer ruimte over te houden is het verstandig om voor zwevende meubels te gaan. Zo kun je altijd nog een lade of iets anders onder de wasbakken kwijt.

Wat jouw wensen ook zijn, alles is mogelijk op het gebied van renovatie.

Homepage