Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor een Douglas overkapping?

In zowel de zomer als in de winter wilt u kunnen genieten van uw prachtige omgeving. In beide gevallen is dit helaas niet altijd zo makkelijk. In de zomer kan de felle zon en warmte ervoor zorgen dat u niet echt helemaal op uw gemak bent in het open zonlicht. Tijdens winterdagen is het dan vooral de kou en neerslag die u eerder binnenshuis doet blijven. Met een mooie overkapping creëert u een ideale plek in uw tuin om tijdens elke omstandigheid buiten te vertoeven. Wanneer u kiest voor Douglas hout voor uw overkapping, dan heeft u niet alleen een praktisch voordeel, maar eveneens een mooi pronkstuk ter beschikking. Bij Elegant Wood hebben ze het materiaal en de specialisten om dit probleemloos voor u te organiseren.

Speciaal hout voor uw overkapping

Douglas hout is zo ideaal voor een overkapping omdat het zowel mooi oogt, maar ook vele inherente voordelen bevat. Zo staat het bekend als een uitzonderlijk sterk hout dat duurzaam is. Daarbovenop is het uitstekend bestand tegen weer en wind, wat betekent dat uw constructie zonder twijfel stevig staat. Bij Elegant Wood bekijken ze de overkapping altijd in relatie tot de plaats waar hij komt te staan. Zo is elke tuin anders en is een andere vorm van de overkapping altijd ideaal. Met maatwerk passen ze alles precies aan volgens uw wensen en afmetingen, om zo tot een overkapping te komen die naadloos past in uw omgeving. Maak gebruik van de kennis van deze ervaren specialisten.

Plan een afspraak in

Zou u graag een Douglas overkapping laten plaatsen door de medewerkers van Elegant Wood? Neem contact met hen op om een afspraak in te plannen en samen bespreken jullie de mogelijkheden. In de omgeving van Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam of Sliedrecht bent u op een steenworp van hun filiaal vandaan, waardoor u snel even binnenspringt. Voordat u het weet beschikt u over een oase van rust in uw eigen tuin!

https://www.elegantwood.nl/Elegantwood/