Christianne s fotoweb
Image default
Woningen

Deskundig advies over het leggen van houten vloeren in Nijmegen

Wilt u nieuwe houten vloeren laten leggen in uw woning in Nijmegen, Limburg of elders? Dan kunt u terecht in de showroom van Biggelaar Parket. Deze expert op het gebied van vloeren heeft 60 jaar aan ervaring en kan u voorzien van de juiste vloer voor uw woonsituatie. Als u zelf nog geen idee heeft wat voor soort vloer u graag wilt laten leggen, dan kunnen de medewerkers u voorzien van deskundig advies. U kunt zo bepalen of vloeren van parket, pvc of laminaat het meest geschikt zullen zijn, of dat u toch liever voor een mooie nieuwe houten vloer gaat. In de ruime showroom in Veghel zijn alle vloeren uitgestald en kunt u een goede overweging maken.

Werkplaats en spuiterij op locatie

Als u een standaardvloer wilt, dan zijn hier tal van mogelijkheden voor beschikbaar. Veel van de vloeren zijn vervaardigd volgens standaardafmetingen, waaruit u simpelweg een keuze kunt maken. Het is daarnaast echter ook mogelijk om houten vloeren te kiezen die op maat worden gemaakt voor uw woning in Limburg of Nijmegen. U kunt zo zelf de kleuren en afmetingen bepalen die nodig zijn om uw vloeren optimaal te krijgen naar wens. In de werkplaats kunnen uw houten vloeren naar uw voorkeuren worden gespoten en verwerkt volgens unieke afmetingen. Zo krijgt u houten vloeren die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie in Limburg of elders.

Afspraak inplannen voor installatie

Om de juiste houten vloeren in Nijmegen en omstreken te kunnen leggen, maakt u heel eenvoudig een afspraak met Biggelaar Parket. De medewerkers plannen zo een datum voor u in, waarop de vloeren eenvoudig bij u thuis gelegd kunnen worden. U geniet zo snel van uitstekend mooie houten vloeren. Alle vloeren kunnen naar wens worden gelegd en bovendien kunt u rekenen op aanvullend advies rondom renovaties of het plaatsen van vloerverwarming. Een volledig pakket aan support.