Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

Deze Marokkaanse lampen zijn zowel traditioneel als modern

Ben jij een liefhebber van echt handwerk en houd je ervan om unieke ontwerpen op te sporen en aan te moedigen? Dan zijn de Marokkaanse lampen van Hadaya voor jou echt interessant. Deze lampen zijn zowel traditioneel als modern en worden handgemaakt in eigen beheer. In 2002 bracht deze ontwerper de eerste lamp uit en vandaag de dag is er een uitgebreid assortiment. Bevind je je in regio Amersfoort? Dan ga je gemakkelijk de winkel binnen om de Marokkaanse lampen in het echt te bekijken. Voor mensen die niet in de buurt zijn, is er de webwinkel waar je het hele aanbod in alle rust en in je eigen tijd kunt doorlopen. Je zult je ogen uitkijken.

Hanglampen, tafellampen en plafondlampen

Bij deze ontwerper vind je hanglampen, tafellampen en plafondlampen met een Oosters thema. Deze zijn allemaal in een modern jasje gestoken en op die manier uniek en eigenzinnig gemaakt. Deze ontwerper maakt lampen voor iedereen die de massaproductie wil vergeten, die van de kwaliteit van handarbeid houdt en die getalenteerde ontwerpers wil steunen. De lampen zijn dan ook zeker niet perfect, maar juist karakteristiek en uniek. Iedere lamp is anders en dat straalt ervan af. Welke van de Marokkaanse lampen je ook kiest, je creëert er een gezellige en warme sfeer mee die door massaproductie nooit kan worden geëvenaard.

Bezoek de winkel of bestel je lamp online

Als je je in regio Amersfoort bevindt, dan is de winkel van Hadaya zeker een bezoekje waard. Daar zie je alle schitterende Marokkaanse lampen in het echt en krijg je een goed idee van hoe ze jouw interieur kunnen verrijken. Heb je de optie om te bezoeken niet? Dan is de webwinkel een uitstekende manier om de lampen te bekijken en je te laten verwonderen door het aanbod. Je kunt dan natuurlijk direct een lamp bestellen waarmee je jouw interieur écht uniek maakt.

https://www.hadaya.nl/