Christianne s fotoweb
Woningen

Waar moet u op letten wanneer u parket met vloerverwarming laat plaatsen?

Lijkt het u heerlijk om vloerverwarming te laten plaatsen onder uw parketvloer? Hoewel parket perfect kan worden gecombineerd met vloerverwarming, is het wél belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken. Dat komt doordat hout werkt onder invloed van temperatuur en vocht. Als het om een nieuwbouwwoning gaat, moet u er rekening mee houden dat er nog veel vocht in het cement kan zitten. Gaat het om een oudere woning? Dan kunnen er vaak sterke temperatuurverschillen ontstaan door tocht. Van den Dongen Parket weet hier alles over. Zij houden rekening met de werking van hout en voorzien u van het beste resultaat wanneer u parket met vloerverwarming laat aanleggen.

Nooit meer koude voeten als u parket met vloerverwarming laat leggen

Bent u iemand die het snel koud heeft in de winter? En lijkt het wel alsof helemaal niets helpt om het lekker warm te krijgen in uw woning? In dat geval is vloerverwarming voor u perfect. Zo heeft u heerlijk warme voeten wanneer u thuis over de vloer loopt. En daar blijft het niet bij. Vloerverwarming zorgt ervoor dat een ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Hierdoor is het overal in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of waar u de vloer ook gaat leggen heerlijk warm. Strenge winters zijn niet langer een probleem, want in uw woning zit u er warmpjes bij. Kies voor een vakkundige aanleg van uw parket met vloerverwarming en schakel de diensten van Van den Dongen Parket in.

Deskundig advies is onmisbaar als u parket met vloerverwarming laat aanleggen

Lijkt het u wat om vloerverwarming aan te leggen in uw woning? En deze verwarming te combineren met de mooie uitstraling van een natuurechte parketvloer? Schakel dan zeker een bedrijf in dat is gespecialiseerd op dit gebied. Van den Dongen Parket is hier een goed voorbeeld van. Zij weten alles op het gebied van parket, de werking van hout en hoe deze vloer is te combineren met vloerverwarming. Hierdoor weet u zeker dat de warmte goed wordt doorgegeven en dat de vloer gelijkmatig is verwarmd. Zo haalt u maximaal plezier uit uw nieuwe parketvloer inclusief vloerverwarming. Laat die koude winter maar komen!