Christianne s fotoweb
Image default
Mode en Kleding

Een sport bh met extra ondersteuning

Een sport bh met extra ondersteuning

Doe jij als vrouw aan extreme sporten, dan kan het zomaar zijn dat een normale sport bh helemaal niet genoeg is om je schokken door je lichaam voor je borsten op te vangen. Vooral bij sporten zoals hardlopen en kickboxen, zal je zien dat door de intensiteit de beweging doorgaans een flink stuk hoger ligt. Niet voor niets wordt er dan geadviseerd om een sport bh te dragen met extra ondersteuning. Waar we bijvoorbeeld met een maximizer bh in het dagelijks leven gewend zijn dat deze onze borsten lift en zo wat extra ondersteuning geeft, kan dat natuurlijk met een sport bh ook! Wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Wij vertellen het je!

Een sport bh met beugel

Het klinkt misschien niet geheel ideaal, toch wordt deze bh steeds een stukje populairder. Vooral bij vrouwen die een sport bh zwanger dragen, zien we dat dit net het stukje extra ondersteuning biedt, waardoor het draagcomfort ineens een stuk prettiger wordt ervaren. Dit geldt voor het sporten uiteraard ook. Vooral wanneer je als vrouw een grotere cupmaat hebt, is het aan te raden te kiezen voor een sport bh met extra ondersteuning. Meestal gaat het met een normale sport bh tot cup D en E nog prima. Wordt het groter en zelfs tot cup h, dan wordt het vaak een ander verhaal. Wat we dan zien is dat een reguliere bh voor het sporten niet meer voldoende ondersteuning biedt, waardoor de absorptie van de schokken ineens ontzettend afneemt. Iets wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Sport bh met extra vulling

Net als een normale bh met vulling, ook wel push up bh genoemd, kennen we dit voor voor deze bh’s Een push up sport bh worden ze ook wel genoemd. In principe hebben ze exact dezelfde werking als dat een normale bh met push up heeft, echter heeft deze nog een extra elastiek, waardoor het geheel niet alleen tegen je aan wordt gedrukt, maar ook nog eens tegen elkaar aan. Dit zorgt ervoor dat ze helemaal geen kans meer op kunnen. Perfect dus wanneer je het maximale uit je workout wilt halen en je hebt een grotere cupmaat dan gemiddeld. Wel kan het zo zijn, dat je voor een dergelijke cupmaat bh niet terecht kunt bij een normale sportwinkel. Deze winkels gaan vaak qua maat niet verder dan cup D en soms ook E. Je zal dus echt naar een speciaalzaak moeten voor grote maten of gewoon online een kijkje nemen wanneer je dit prettiger vindt.