Christianne s fotoweb
Mode en Kleding

Tips bij het kopen van Ugg laarzen

Ugg laarzen laten je onderlichaam slanker lijken, dus zorg ervoor dat je ze draagt met een skinny jeans of legging. Combineer ze met een volumineuze top om je totale look in evenwicht te brengen. Deze laarzen zijn gemaakt om comfortabel en casual te dragen. Je kunt ze thuis dragen, maar ook als je op stap bent om boodschappen te doen of tijdens een geïmproviseerd etalageshoppen op een erg koude dag.

Het is van cruciaal belang dat je zorgvuldig de juiste kleur kiest, die perfect bij je beenkappende broek kan passen. Omdat deze laarzen praktisch als een spons allerlei vocht opzuigen, kun je beter kiezen voor een donkerder gekleurd paar, zoals kastanjebruin, bruin, of zwart. De vlekken zullen niet zo opvallen als bij beige of witgekleurde laarzen.

Koop Ugg laarzen tegen de laagste prijs
Het is geen geheim dat Uggs vrij duur kunnen zijn en dat het kopen van een paar het krappe budget kan verpesten.

Het goede nieuws is, dat je er ook werkelijk een kunt krijgen zonder de volle prijs te hoeven betalen. Je kunt altijd naar de dichtstbijzijnde winkel gaan en kijken naar hun einde seizoen uitverkoop en terwijl je daar bent, kun je misschien ook kijken naar hun huidige afgeprijsde artikelen. Ook online kijken kan helpen. Er worden vaker Ugg laarzen aangeboden tegen heel schappelijke prijzen. Sommige zijn gloednieuw terwijl andere tweedehands zijn.

De perfecte maat kiezen
Bij het kiezen van Ugg laarzen is het belangrijk dat je de perfecte stijl kent die bij je past. Deze laarzen zijn er in twee soorten – de klassieke hoge en de klassieke korte. Van beide is bekend dat ze uitlopen, dus is het verstandig dat je een maat kleiner neemt. Als je ze de eerste dag draagt zullen ze erg strak en knus aanvoelen, maar ze zullen op den duur naar je maat uitrekken.

Bepalen van namaak vs. echte Ugg Boots
Veel oplichters, vooral op het Internet, bieden nu namaak Ugg laarzen aan tegen originele prijzen. Om dit te vermijden, zorg je ervoor dat je het verschil tussen nep en echt kent. Kijk op het onderste etiket. Het originele Ugg logo is wat dieper geëtst, en labels met platte logo’s zijn nep.