Christianne s fotoweb
Image default
Woning en Tuin

In dit atelier kunt u een tuindecoratie van cortenstaal op maat laten maken

Wilt u de inrichting van uw tuin compleet maken met smaakvolle decoraties? Een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor tuindecoraties is cortenstaal, ook wel roestig staal genoemd. De roestkleur van deze metaalsoort zorgt voor een warme en authentieke uitstraling. Bovendien is dit materiaal goed bestand tegen alle weersomstandigheden. U kunt uw decoraties van cortenstaal op maat laten vervaardigen, zodat ze perfect aansluiten bij uw tuin en uw smaak. Neem hiervoor contact op met Stalentuin. Dit bedrijf is gevestigd in Losser, ten noordoosten van Enschede. Alle voorwerpen worden door een vakman in het eigen atelier geproduceerd, wat betekent dat ze volgens uw specifieke voorkeuren kunnen worden gemaakt.

Een bestaand of een zelfgemaakt ontwerp

Het bedrijf in Losser is in 2019 opgericht door Simon Nijhoff. Hij is niet alleen gepassioneerd in het ontwerpen van decoraties, maar ook in de technieken die bij metaalbewerking komen kijken. Op de website van Stalentuin kunt u een keuze maken uit de verschillende ontwerpen die deze kunstenaar heeft gemaakt. Is er een ontwerp dat u aanspreekt, maar heeft u liever een ander materiaal of een andere plaatdikte? Dat is gewoon mogelijk! U kunt uw tuindecoratie van cortenstaal, ook op maat laten maken op basis van uw eigen ontwerp. Op die manier verfraait u uw tuin met een volledig unieke decoratie.

Ontdek de mogelijkheden van cortenstaal

Er zijn veel verschillende soorten tuindecoratie die u van cortenstaal kunt laten maken. U kunt bijvoorbeeld een gedeelte van de tuin afschermen met een tuinscherm waar op een kunstzinnige wijze uitsparingen in zijn gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om een wandversiering of een driedimensionaal voorwerp van cortenstaal op maat te laten maken voor uw tuin. Een van de ontwerpen van Simon Nijhoff is een elegante boom des levens. U kunt natuurlijk ook zelf ook een ontwerp maken met een afbeelding die veel voor u betekent.