Christianne s fotoweb
Woning en Tuin

Kwalitatief hoogwaardige gietvloeren vindt u bij deze specialist nabij Breda

Een mooie vloer in huis geeft direct uitstraling. De laatste jaren zijn voornamelijk gietvloeren erg populair. Dat is niet zo gek, want aan gietvloeren zitten vele voordelen. Zo zijn ze makkelijk in onderhoud, eenvoudig te plaatsen en in vele ruimtes toe te passen. Bent u op zoek naar een bedrijf dat gietvloeren in de omgeving van Breda legt? Maak dan kennis met Game Kunststofvloeren. Dit bedrijf is gevestigd in Dongen, in de buurt van Breda, en heeft al jaren ervaring met het plaatsen van gietvloeren van hoogwaardige kwaliteit. U heeft hier keuze uit verschillende soorten gietvloeren, van modern tot klassiek. Wat de stijl van uw huis dus ook is: u vindt hier een prachtige gietvloer waar u jaren plezier van gaat hebben.

Een fijne, persoonlijke service van deze specialist

Het prettige aan deze specialist is dat deze u veel mogelijkheden biedt wat betreft gietvloeren. Zo bent u bijvoorbeeld welkom als particulier, maar ook als u in de industriële markt zit. Ook voor uw bedrijfspand bent u hier dus op de juiste plek voor het aanleggen van een mooie gietvloer. Daarnaast zijn de gietvloeren in ontelbaar veel afwerkingen, kleuren en stijlen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld voor mat of glanzend kiezen, en dat in verschillende kleuren. Wat dacht u daarnaast van een gietvloer in marmerlook? Of geeft u de voorkeur aan een gietvloer met een betonnen of metalen afwerking? Welke keuze u ook maakt; dit bedrijf legt elke gietvloer perfect voor u aan. U geniet hierdoor jarenlang van een naadloze en vloeistofdichte vloer.

Bezoek de showroom of neem contact op met dit bedrijf

Wilt u een nieuwe gietvloer in uw woning of bedrijfspand en bent u benieuwd wat Game Kunststofvloeren voor u kan betekenen? U bent altijd welkom in de showroom in Dongen, nabij Breda, om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. De vriendelijke en deskundige medewerkers geven u graag passend en persoonlijk advies. Zo geniet u binnenkort van een nieuwe gietvloer die uitstekend aansluit op uw wensen.