Christianne s fotoweb
Image default
Verbouwen

Meerdere keuzes voor een gietvloer in uw badkamer

U heeft vast wel eens gehoord van de vele voordelen van een gietvloer. Zeker in een badkamer is de keuze voor dit type vloer erg verstandig. Een gietvloer is namelijk niet alleen waterdicht, maar is ook zeer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Daarnaast heeft een gietvloer in een badkamer een strakke en moderne uitstraling. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Lees verder om de verschillen tussen een epoxy en een PU gietvloer te weten te komen.

PU gietvloer

Een PU gietvloer is gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan is een kunststof die wordt gemaakt van aardolie. Het materiaal is erg elastisch en sterk, waardoor er vrijwel geen scheuren in de vloer kunnen ontstaan. De PU gietvloer kan naadloos aangelegd worden, waardoor het geweldig strak en modern zal staan in uw badkamer.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer verschilt niet heel veel van een PU gietvloer. Toch zijn er een aantal verschillen. Een epoxy gietvloer is namelijk een stuk sterker dan een PU gietvloer. Hierdoor worden epoxy gietvloeren vaker gebruikt in omgevingen waarin de vloer veel gewicht moet dragen. Daarnaast is een epoxy vloer een stuk harder en minder geluiddempend dan een PU gietvloer.

Koop de producten eenvoudig bij de specialist in gietvloeren

Heeft u een keuze gemaakt voor een gietvloer in uw badkamer? Dan is het natuurlijk tijd om de juiste producten hiervoor in te kopen. Decochip is sinds 1950 actief in vloerafwerking en heeft vele jaren ervaring in het produceren van de perfecte materialen om uw epoxy of PU gietvloer zelf aan te leggen. Geef in de webshop aan hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Zo betaalt u nooit meer dan dat u nodig heeft. Decochip is de specialist in doe-het-zelf gietvloeren. Bestel de gewenste producten en u ontvangt daarbij een nauwkeurige instructie hoe u het precies moet aanbrengen. Zo kunt u snel zelf beginnen met het aanbrengen van een prachtige gietvloer in uw badkamer.