Christianne s fotoweb
Bedrijven

Realistische Kunstplanten

Peter van Son interieurobjecten is al sinds 1979 toonaangevend op het gebied van realistische kunstplanten en styling. U kiest bij ons makkelijk online uit een groot assortiment kunstplanten, kunstbloemen en kunstboeketten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar we u onze schitterende collectie graag tonen. 

Met de kunstplanten van Peter van Son Interieurobjecten haal je de groene sfeer met de voordelen van kunstplanten in huis. Deze lenen zich uitstekend voor het gebruik in huis met kinderen en huisdieren. De plaatsing binnen huis is dan ook onafhankelijk van licht, lucht en zuurstof. Uw wekelijkse rondje met de gieter behoort ook tot de verleden tijd evenals het stofzuigen van rotte bladeren en losgekomen zand.  Een interieur met een kunstplant van Peter van Son is een interieur waar je vrolijk van wordt!

De tijd van glimmende, felle nepplanten is definitief voorbij. Ons assortiment is gevuld met realistische kunstplanten met originele kleuren die niet van echt te onderscheiden zijn. U en uw gasten zullen versteld staan van de door ons aangeboden kwaliteit. De stelen van deze kunstplanten zijn bijna altijd gevoerd met ijzerdraad zodat u deze makkelijk in een hoek plaatst en bloemen of planten in de juiste richting vormt. Een prachtige pot of planter maakt uw kunstplant helemaal af!

Ben je op zoek naar specifieke, realistische kunstplanten? Neem dan contact met ons op. Dankzij onze verschillende leveranciers in binnen en buitenland kunnen wij u altijd voorzien van de realistische kunstplant van uw dromen.  Uiteraard bent u vooraf altijd van harte welkom om deze in onze showroom te komen bewonderen zodat u weet wat u in huis haalt. Zo ontzorgen we uw aankoop volledig en dat doen we graag!