Christianne s fotoweb
Image default
Bedrijven

De voordelen van LED-verlichting voor industriële bedrijfshallen: helderheid en energiebesparing

LED Design Holland heeft veel ervaring als het om kantoorlampen, verlichting werkplaats, winkel LED’s, showroom armaturen en horeca-lampen gaat. Een speciale categorie is de buitenlamp. We geven wat uitleg.

Een goede buitenlamp kan tegen allerlei weersomstandigheden. Zo’n lamp moet zowel stof- als waterdicht zijn. Let u daarom op de IP-waarde op de verpakking en / of de lamp zelf. IP staat voor International Protection Rating. Op Wikipedia lezen we hierover: “ (…) De IP-codering (…) op elektrische apparaten is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie van elektrische of elektronische apparatuur tegen eigen schade door gebruik in “vijandige omgevingen” en tegen eventueel gevaar voor de gebruiker. (…) “. Moderne buitenlampen hebben een IP65 waarde of hoger. Voorbeelden van veelgebruikte buitenlampen zijn downlighters als plafondlampen voor een tuinoverkapping, LED balken in een grote loods of schuur, muurspots voor aan een gevel en staande armaturen langs een oprit. LED breedstralers met een sensor zijn geschikt om ook ’s avonds de aandacht te vestigen op de ingang van een bedrijf.

Terug naar LED Design Holland. Deze LED specialist kan op korte termijn iemand bij u langs laten komen om een eerste indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van LED verlichting bedrijfshal, toonzaal of restaurant. De LED-expert zal de verschillende ruimtes inspecteren en toelichten welke armaturen geschikt zijn. Om u een nog beter beeld te geven, wordt er een 3D lichtplan gemaakt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een professioneel softwarepakket dat exact uitrekent welke hoeveelheid licht wanneer op de dag nodig is en welke lampen daarvoor kunnen zorgen. Ook de financiële kant van het project wordt inzichtelijk gemaakt: hoeveel kosten de lampen afzonderlijk en hoeveel zult u in totaliteit kwijt zijn? De prijzen van LED lampen vallen reuze mee tegenwoordig. Zeker als u hoort op welke termijn de investering in LED terugverdiend is dankzij de structureel lager uitvallende energierekening.

Heeft u interesse in een samenwerkingsverband met LED Design Holland? Bel (076-888 3300) of mail (info@leddesignholland.nl) vandaag nog. Het LED Design Holland-team doet er alles aan snel tijd vrij te maken voor een kennismakingsgesprek!

https://www.leddesignholland.nl