Christianne s fotoweb
Bedrijven

Slotenmaker Katwijk kan sleutels bijmaken

Slotenmaker Katwijk kan de meeste sleutels zonder enig probleem bijmaken. Echter gaat dat niet met alle sleutels; voor sommige sleutels heb je een speciale code, een pasje of een certificaat nodig om een sleutel bij te kunnen laten maken. Zonder die code, dat pasje of dat certificaat lukt dat niet. Dat lijkt heel irritant en vervelend als je dat hulpstuk toevallig kwijt bent, maar is eigenlijk bedoeld om het kwaadwillenden iets moeilijker te maken. Dat principe is namelijk bedoeld voor sloten waarvan veel mensen een sleutel hebben. Denk maar aan een verenigingsgebouw of een bedrijf waar het niet altijd duidelijk is wie als eerste de deur open doet. Door sleutels uit te delen die niet zomaar na te maken zijn, voorkomt men dat iemand de sleutel zelf bijmaakt zonder dat de sleutelbewaarder daar controle over heeft – iets wat zonder enige moeite kan met gewone sleutels. Voor dergelijke sleutels moet je dan vaak naar een gespecialiseerde slotenmaker Katwijk

Om welke sleutels gaat het dan?

De Slotenmaker Katwijk is een gespecialiseerde slotenmaker. Hij kan ook de sleutels bijmaken waarbij iets van een certificaat benodigd is. Maar ook sleutels voor bijvoorbeeld een auto die een specifiek soort chip moeten bevatten en in de auto moeten worden ingelezen kan de Slotenmaker Katwijk bijmaken.  Vaak kun je hiervoor bij de autodealer terecht, maar een gespecialiseerde sl Slotenmaker Katwijk kan dit ook. Ook ben je bij de Slotenmaker Katwijk vaak goedkoper uit dan bij de merkdealer.

Direct de Slotenmaker Katwijk nodig?

Heeft u direct een Slotenmaker Katwijk nodig? Omdat uw sleutel in het slot is afgebroken, uw slot blokkeert of u slachtoffer bent geworden van een inbraak? Pak dan direct de telefoon en schakel Slotenmaker Katwijk in. Wij zijn alle dagen van het jaar beschikbaar, zowel overdag als ‘s nachts. Daarnaast zijn wij specialist in spoedklussen waarbij uw deur zonder schade moet worden geopend, of uw sloten moet worden gerepareerd of  vervangen.